Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokswedstrijd McGregor vs Pacquiao wellicht in juli

Bokswedstrijd McGregor vs Pacquiao wellicht in juli

Manny Pacquiao maakt zich op voor een gevecht binnen 5 maanden.

Hoewel het oorspronkelijke boksschema voor Pacquiao april was om de ring in te gaan, is het onwaarschijnlijk dat dit gebeurt met de gewenste tegenstanders die al gevechten hebben gepland, behalve UFC-ster Conor McGregor. De vraag rijst wanneer de topbokser en senator de ring zal betreden.

“Hoogstwaarschijnlijk in juli,” vertelde Pacquiao twee sportjournalisten die vroegen wanneer hij verwacht te vechten. De senaat heeft een pauze van mei tot juli en de regerend kampioen weltergewicht wereldkampioenschappen boksen ziet die periode als een open venster om terug te keren naar de ring.

Cross over met McGregor

Volgens Sean Gibbons, president van MP (Manny Pacquiao) Promotions, zijn er zeker gesprekken gaande met Pacquiao en de PBC over het volgende gevecht van de bokskampioen dat waarschijnlijk plaatsvindt in juli.

“Er is geen specifieke tegenstander benoemt, maar met Pacquiao die zich aanmeldde bij Paradigm Sports Management welke ook MMA-legende Conor McGregor vertegenwoordigd, staat deze nummer 1 op de lijst, gevolgd door Errol Spence Jr en Danny Garcia.

Bekijk ook

Anthony Joshua’s titelgevecht tegen Kubrat Pulev afgelast

Het zwaargewicht titelgevecht tussen Brit Anthony Joshua en IBF’s verplichte uitdager Kubrat Pulev, die oorspronkelijk ...

ANTHONY JOSHUA: ‘Wilder zet een stap opzij dan pak ik Tyson Fury’

Als Deontay Wilder akkoord gaat met een ‘stap opzij’ zal Anthony Joshua de bokshandschoenen opnemen ...

🎥 | BLIND GESLAGEN TOPBOKSER: ‘Ik doe het zo weer over’

Topbokser Israel Vazquez vecht voor zijn leven terwijl hij omgaat met een gebroken lichaam door ...