Bokswedstrijd McGregor vs Pacquiao wellicht in juli Nieuws
Nieuws

Bokswedstrijd McGregor vs Pacquiao wellicht in juli

Bokswedstrijd McGregor vs Pacquiao wellicht in juli
Bokswedstrijd McGregor vs Pacquiao wellicht in juli

Manny Pacquiao maakt zich op voor een gevecht binnen 5 maanden.

Hoewel het oorspronkelijke boksschema voor Pacquiao april was om de ring in te gaan, is het onwaarschijnlijk dat dit gebeurt met de gewenste tegenstanders die al gevechten hebben gepland, behalve UFC-ster Conor McGregor. De vraag rijst wanneer de topbokser en senator de ring zal betreden.

"Hoogstwaarschijnlijk in juli," vertelde Pacquiao twee sportjournalisten die vroegen wanneer hij verwacht te vechten. De senaat heeft een pauze van mei tot juli en de regerend kampioen weltergewicht wereldkampioenschappen boksen ziet die periode als een open venster om terug te keren naar de ring.

Cross over met McGregor

Volgens Sean Gibbons, president van MP (Manny Pacquiao) Promotions, zijn er zeker gesprekken gaande met Pacquiao en de PBC over het volgende gevecht van de bokskampioen dat waarschijnlijk plaatsvindt in juli.

"Er is geen specifieke tegenstander benoemt, maar met Pacquiao die zich aanmeldde bij Paradigm Sports Management welke ook MMA-legende Conor McGregor vertegenwoordigd, staat deze nummer 1 op de lijst, gevolgd door Errol Spence Jr en Danny Garcia.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws