Bokswedstrijd Mayweather en McGregor op komst! 'Rematch staat' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokswedstrijd Mayweather en McGregor op komst! 'Rematch staat'

Bokswedstrijd Mayweather en McGregor op komst! 'Rematch staat'

Floyd Mayweather zegt dat een rematch tegen Conor McGregor in de maak is, met een beslissing of het een oefen of een professionele wedstrijd is die nog moet worden gemaakt. In 2017 stonden de twee al tegen elkaar waar McGregor verloor.

Bokslegende Mayweather komt dit weekend weer in actie wanneer hij tegenover de Japanse MMA-vechter Mikuru Asakura staat. In de aanloop naar zijn demonstratiewedstrijd in Japan, onthulde de 45-jarige vandaag dat er een tweede ontmoeting met de UFC-superster in de pijplijn zit.

In een gesprek met Sportsmail zei Mayweather: "Ik wil dit weekend heen en plezier hebben tegen Mikuru Asakura. Dan heb ik nog een oefenwedstrijd in Dubai in novemben, daarna is het ik en Conor McGregor in 2023."

Geen pijn

,,We weten niet of het een oefenwedstrijd wordt of een echt gevecht wordt. Maar er is over beide gesproken. Ik zou liever een oefenwedstrijd hebben."

Mayweather voegde toe: ,,Dus, jongens zoals Conor McGregor en jongens die niet echt hard slaan, zoals YouTubers of UFC-jongens, ik vind het niet erg om met dat soort individuen in de ring te gaan. Maar niets waar ik mezelf in een positie ga brengen waar ik mezelf pijn ga laten doen of mezelf pijn zal doen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws