🎥 BRUTE KNOCK-OUT: Boksveteraan zet internet in vuur en vlam
Home / Nieuws / Boks Nieuws / 🎥 BRUTE KNOCK-OUT: Boksveteraan zet internet in vuur en vlam

🎥 BRUTE KNOCK-OUT: Boksveteraan zet internet in vuur en vlam

Boksveteraan Alexander Povetkin heeft met een brute knock-out overwinning tegen Dillian Whyte het internet in vuur en vlam gezet zaterdagnacht.

Povetkin werd gedomineerd door Whyte in de openingsrondes en verloor bijna het gevecht in de vierde ronde. Maar de 40-jarige veteraan zette de wedstrijd op zijn kop met een moment van magie.

Whyte’s regeerperiode als de nummer 1 zwaargewicht van de WBC eindigde op spectaculaire wijze. Toen de Britse bokser het slachtoffer werd van wat velen omschrijven als de “knock-out van het jaar”.

Nog maar een keer

Whyte zag sterren slechts 30 seconden na de vijfde ronde. Toen Povetkin als uit het niets een brute linker uppercut uitdeelde. Die Whyte op het canvas deed crashen.

De verbluffende knock-out klap liet Whyte in slaap achter. Waardoor kijkers vol ontzag achterbleven over de buitengewone afloop van het gevecht. Social media ontplofte na de overwinning van Povetkin. Vlak na de wedstrijd gaf Whyte te kennen een rematch te willen.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page