BOKSTRAINER: ‘Roy Jones wordt gesloopt door Mike Tyson’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / BOKSTRAINER: ‘Roy Jones wordt gesloopt door Mike Tyson’

BOKSTRAINER: ‘Roy Jones wordt gesloopt door Mike Tyson’

BOKSTRAINER: 'Roy Jones verliest door knock-out Mike Tyson'

Top bokstrainer Freddie Roach weet het zeker, Roy Jones Junior maakt geen schijn van kans tegen Mike Tyson en zal verliezen via knock-out.

Ook al zal het comeback gevecht tussen Mike Tyson en Roy Jones Jr een demo zijn, toch gelooft de voormalige trainden van ‘Iron Mike’ dat deze op zoek zal gaan naar de knock-out. Roach ziet niet dat ‘Iron’ Mike het rustig aan gaat in het langverwachte gevecht met Roy Jones Jr. op 28 november.

Mike gaat voor de kill

Tyson heeft een oorlog met Jones voorspeld, ondanks onuitgesproken basisregels om het rustig aan te doen in dat soort wedstrijden. Roach is het daarmee eens. Mike kent de betekenis van een ‘demo gevecht’ niet en zal helemaal los gaan voorspelde de coach van Manny Pacquiao.

Toch is Jones ook niet te onderschatten meent Roach, vooral de linker stoten van de bokser zouden Tyson uit balans kunnen brengen. ‘Ik heb ongeveer tien dagen geleden met Mike Tyson gesproken. “

Oppassen

“Ik vertelde hem dat hij de betekenis van het woord ‘demo’ niet kent, ‘vertelde Roach aan Press Box PR. Ik denk dat Mike Roy Jones knock-out slaat. ‘Maar ik heb Mike gewaarschuwd dat Roy voorzichtig moet zijn met Jones linkerstoten naar het lichaam.”

Mocht Jones doorkomen met zijn linkerstoten dan kunnen deze hard aan komen op de lever van Tyson. Het is oppassen geblazen dus voor de legende, echter is niet alleen Roach er van overtuigd dat Tyson zal winnen. Bij de bookmakers staat Tyson ook als favoriet op de wedlijsten.

Bekijk ook

Vechtbaas: Alvarez (37) vs. De la Hoya (48) ‘reële mogelijkheid’

Eddie Alvarez vs. Oscar de la Hoya is “een reële mogelijkheid”, bevestigt ONE Championship baas ...

Jonge Marokkaanse boksers spoorloos verdwenen in Polen

Het is eerder voorgekomen dat Marokkaanse atleten een reis naar Polen gebruikte om in Europa een verblijf te zoeken.

Sportscholen nog steeds niet open na versoepelen maatregelen

De sport blijft voorlopig het haasje, wanneer hier verlichting komt is niet duidelijk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page