Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokspromotor: ‘Volgende gevecht van Tyson Fury in februari of maart in de VS’

Bokspromotor: ‘Volgende gevecht van Tyson Fury in februari of maart in de VS’

Bokspromotor: 'Volgende gevecht van Tyson Fury in februari of maart in de VS'

Tyson Fury zegde zijn gevecht voor 5 december af. Frank Warren zegt dat er een gegronde reden is voor de afzegging. En dat uitgeweken wordt naar Amerika.

De promotor van Tyson Fury Frank Warren zegt dat het gevecht van 5 december afgelast is om dat er geen fans aanwezig mogen zijn. Het is simpel geen fans dan ook geen inkomsten. De ticket verkoop is de grootste geld generator voor een top bokswedstrijd.

“We hebben er alles aan gedaan om 5 december rond te krijgen. We konden geen manier vinden om het te laten werken zonder fans tijdens de Covid-pandemie”, zegt Warren.

Anthony Joshua

Fury zou nu de volgende keer in de VS tegenover Deontay Wilder kunnen staan. Vooral als de arbitragevergadering in het voordeel van de Bronze Bomber wordt beslist. Een bemiddelaar nam het contract over van de rematch clausule. Deze was gekoppeld aan het laatste Fury tegen Wilder-gevecht in februari.

Als er beslist wordt dat de clausule geactiveerd moet worden staat Fury noodgedwongen weer tegen over Wilder. In februari of maart. Dit zou betekenen dat een gevecht met wereldkampioen Anthony Joshua dan voorlopig van de baan is.

Bekijk ook

BRUTE RUS: ‘Ik maak een snel einde aan Alistair Overeem’

Alexander Volkov zegt niet te verwachten dat zijn gevecht met Alistair Overeem 6 februari niet lang zal duren. Sterker nog de Rus zegt geen vijf rondes nodig te hebben om de Nederlander te verslaan.

Kans op doodstraf voor moordende MMA-vechter groot

Cedric Marks staat terecht voor de moord op zijn ex-vriendin en haar vriend. Marks vermoorde ...

‘Conor zal compleet verpletterd worden door Khabib’

Javier Mendez, de hoofdtrainer achter UFC-ster Khabib Nurmagomedov. Zegt dat Conor McGregor zou worden verpletterd ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page