Bokspromotor: 'Volgende gevecht van Tyson Fury in februari of maart in de VS' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokspromotor: 'Volgende gevecht van Tyson Fury in februari of maart in de VS'

Bokspromotor: 'Volgende gevecht van Tyson Fury in februari of maart in de VS'
Bokspromotor: 'Volgende gevecht van Tyson Fury in februari of maart in de VS'

Tyson Fury zegde zijn gevecht voor 5 december af. Frank Warren zegt dat er een gegronde reden is voor de afzegging. En dat uitgeweken wordt naar Amerika.

De promotor van Tyson Fury Frank Warren zegt dat het gevecht van 5 december afgelast is om dat er geen fans aanwezig mogen zijn. Het is simpel geen fans dan ook geen inkomsten. De ticket verkoop is de grootste geld generator voor een top bokswedstrijd.

“We hebben er alles aan gedaan om 5 december rond te krijgen. We konden geen manier vinden om het te laten werken zonder fans tijdens de Covid-pandemie", zegt Warren.

Anthony Joshua

Fury zou nu de volgende keer in de VS tegenover Deontay Wilder kunnen staan. Vooral als de arbitragevergadering in het voordeel van de Bronze Bomber wordt beslist. Een bemiddelaar nam het contract over van de rematch clausule. Deze was gekoppeld aan het laatste Fury tegen Wilder-gevecht in februari.

Als er beslist wordt dat de clausule geactiveerd moet worden staat Fury noodgedwongen weer tegen over Wilder. In februari of maart. Dit zou betekenen dat een gevecht met wereldkampioen Anthony Joshua dan voorlopig van de baan is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws