Bokspromotor: 'Volgende gevecht van Tyson Fury in februari of maart in de VS'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokspromotor: ‘Volgende gevecht van Tyson Fury in februari of maart in de VS’

Bokspromotor: ‘Volgende gevecht van Tyson Fury in februari of maart in de VS’

Bokspromotor: 'Volgende gevecht van Tyson Fury in februari of maart in de VS'

Tyson Fury zegde zijn gevecht voor 5 december af. Frank Warren zegt dat er een gegronde reden is voor de afzegging. En dat uitgeweken wordt naar Amerika.

De promotor van Tyson Fury Frank Warren zegt dat het gevecht van 5 december afgelast is om dat er geen fans aanwezig mogen zijn. Het is simpel geen fans dan ook geen inkomsten. De ticket verkoop is de grootste geld generator voor een top bokswedstrijd.

“We hebben er alles aan gedaan om 5 december rond te krijgen. We konden geen manier vinden om het te laten werken zonder fans tijdens de Covid-pandemie”, zegt Warren.

Anthony Joshua

Fury zou nu de volgende keer in de VS tegenover Deontay Wilder kunnen staan. Vooral als de arbitragevergadering in het voordeel van de Bronze Bomber wordt beslist. Een bemiddelaar nam het contract over van de rematch clausule. Deze was gekoppeld aan het laatste Fury tegen Wilder-gevecht in februari.

Als er beslist wordt dat de clausule geactiveerd moet worden staat Fury noodgedwongen weer tegen over Wilder. In februari of maart. Dit zou betekenen dat een gevecht met wereldkampioen Anthony Joshua dan voorlopig van de baan is.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page