Bokspromotor Frank Warren: Tyson Fury zal Deontay Wilder verslaan - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokspromotor Frank Warren: Tyson Fury zal Deontay Wilder verslaan

Bokspromotor Frank Warren: Tyson Fury zal Deontay Wilder verslaan

Tyson Fury vs Deontay Wilder (screenshot YouTube)

Tyson Fury zal Deontay Wilder verslaan in hun rematch van 22 februari 2020 die een historische zwaargewicht trilogie zou kunnen worden.

Dat is de mening van Fury-promotor Frank Warren, die dit in een interview vertelde, voordat Wilder Luis Ortiz versloeg door een zevende ronde knock-out afgelopen zaterdag dat. Ook verwacht dat zijn bokser de eerste is die Wilder verslaat, alle zwaargewicht kampioenschapstitels verenigt en zelfs tegen Wilder vecht voor een derde keer om hun rivaliteit te beëindigen.

Fury en Wilder hebben al eens eerder gevochten, een dramatische 2018-wedstrijd met een masterclass in boksen door Fury maar een tentoonstelling van brute kracht door Wilder, die Fury twee keer neersloeg en een betwist gelijkspel verdiende door de juryleden.

Slechte beslissing

De voormalige twee-gewicht wereldkampioen bokser Carl Frampton vertelde onlang dat Fury “de strijd overtuigend won de eerste keer [en] de meeste mensen denken hetzelfde.” Warren was het met Frampton eens en zei: “Fury won dat gevecht, het was geen goede beslissing. Ik wilde het gevecht en wilde hem verslaan.”

Er is momenteel veel speculatie over wie degene kan zijn die alle titels verenigt en de erkende, onbetwiste zwaargewicht kampioen is van alle boksbonden en kanshebbers zoals Fury, Wilder, Ruiz Jr. en Anthony Joshua. “Als iemand de titels gaat verenigen, is Fury beslist de man om het te doen,” zei Warren.

Bekijk ook

UFC-icoon Khabib! 'nooit meer vechten, dit is waarom'

UFC-icoon Khabib! ‘nooit meer vechten, dit is waarom’

Voor Khabib iis vechten al lang een

Koekoek! Vechter in 10 sec KO door superstoot (video)

Koekoek! Vechter in 10 sec KO door superstoot (video)

Een verrassende superstoot

Deontay Wilder daagt Anthony Joshua officieel uit voor gevecht

Deontay Wilder daagt Anthony Joshua officieel uit voor gevecht

Ondanks de opdracht om het op te nemen tegen Andy Ruiz Jr.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page