Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokspromotor Eddie Hearn doet Andy Ruiz ‘lucratief aanbod’

Bokspromotor Eddie Hearn doet Andy Ruiz ‘lucratief aanbod’

Eddie Hearn heeft een groot geldbedrag geboden aan Andy Ruiz Jr om het op te nemen tegen Dillian Whyte.

Promotor Hearn wil Dillian Whyte 27-1 (18) matchen met voormalig IBF, WBA en WBO zwaargewicht kampioen Andy Ruiz Jr 33-2 (22). De Matchroom Boxing-baas zegt dat hij een lucratief aanbod had gedaan aan Ruiz Jr, maar hij weet niet zeker of hij het aanneemt.

“We hebben Andy Ruiz een aanbod gedaan, het is een groot aanbod van zeven cijfers, maar misschien is hij niet tevreden met het aanbod. Hij heeft het recht om dat te vinden. Het is een groot gevecht om terug te komen, maar het is een groot gevecht voor beide. En het is een riskant gevecht voor beide,” zei Hearn.

Kans op de titel

Whyte zei dat hij openstaat voor gevechten met voormalig verenigd zwaargewicht kampioen Ruiz Jr, de Russische veteraan Alexander Povetkin of een rematch met voormalig WBO-kampioen Joseph Parker. β€œAls Dillian verliest van Andy Ruiz, zal dit zijn wereldtitel kansen op het spel zetten. Als Ruiz verliest, bevindt hij zich niet in een goede positie. “

De 31-jarige Whyte is al lang de belangrijkste kanshebber voor de WBC-titel die in het bezit is van Deontay Wilder 42-0-1 (41). Wilder staat gepland om de 11e verdediging van zijn wereldtitel tegen Tyson Fury 29-0-1 (20) te maken tijdens een rematch in Las Vegas, Nevada op 22 februari.

Bekijk ook

Nederlander Hubert Geven alsnog in blote vuist boksfinale

Geven die eerder gepland stond om de finale te vechten

πŸŽ₯ | BOKSKONING: Tyson Fury groots onthaald in Engeland

Tyson Fury keerde dinsdag

DUH: Wilder vs Fury 3, pak te zwaar, ontslagen trainer en meer

Diverse media melden dat Deontay Wilder