Bokspromotor Eddie Hearn: 'Conor McGregor teken bij Matchroom' Nieuws
Nieuws

Bokspromotor Eddie Hearn: 'Conor McGregor teken bij Matchroom'

Bokspromotor Eddie Hearn: 'Conor McGregor teken bij Matchroom'
Bokspromotor Eddie Hearn: 'Conor McGregor teken bij Matchroom'

Als het aan top bokspromotor Eddie Hearn ligt, tekent voormalig UFC-kampioen Conor McGregor bij Matchroom Boxing.

Hearn heeft de kans om met Conor McGregor te werken verwelkomd nadat de UFC-ster de Matchroom-promotor had gezegd om voor hem te 'dansen'. McGregor werd verslagen door Floyd Mayweather in augustus 2017 in hun lucratieve cross-over wedstrijd, met veel boksers die de Ier terug in de ring wilden verwelkomen.

Als McGregor een comeback wil maken, dan zou hij absoluut graag zou willen samenwerken met de voormalige wereldkampioen, vertelde Hearn aan SPORF. "Ik weet het niet echt," zei Hearn, sprekend met iFL TV. "Als hij zegt:" Dans voor mij Eddie ", is dat dan goed of slecht? Ik heb een paar mensen gevraagd, ze zeiden: "Nah dat is goed - ja, Eddie, dans voor mij".

Totale chaos

"Ik zal doen wat je wilt, maat. Ik zal dansen voor Conor. Geen probleem. Ik dans de hele dag voor Conor. Kom gewoon tekenen bij Matchroom en ik dans de hele dag voor je. Als McGregor zou tekenen bij Matchroom dan wachten hem een aantal interessante voorwaarden.

ZIE OOK >> Khabib verslaat Conor McGregor en veroorzaakt grote schok

Echter wordt verwacht dat McGregor snel een terugkeer zal maken naar de UFC en Dustin Poirier zal treffen. Het is precies een jaar geleden dat McGregor in de MMA kooi stond in een gevecht met Khabib Nurmagomedov, die de Ier vernederend versloeg wat een totale chaos in het publiek veroorzaakte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws