Boksmatch tussen McGregor en Pacquiao lijkt dichterbij Boks Nieuws
Boks Nieuws

Boksmatch tussen McGregor en Pacquiao lijkt dichterbij

Boksmatch tussen McGregor en Pacquiao lijkt dichterbij
Boksmatch tussen McGregor en Pacquiao lijkt dichterbij

Conor McGregor verwijst naar een bokswedstrijd met de legendarische vechter Manny Pacquiao. De zoveelste hint of is het menens.

Conor McGregor is misschien niet geïnteresseerd in het vechten tegen Khamzat Chimaev. In plaats daarvan laat de voormalige UFC-kampioen hints vallen dat hij openstaat voor een bokswedstrijd met de legendarische Manny Pacquiao.

Tumult

Eerder deze week richtte Chimaev, een van de snelst rijzende sterren van UFC, zich op 'Notorious' en stelde de twee voor elkaar te ontmoeten in de Octagon. McGregor tweette vervolgens "Ik accepteer" en de hele MMA-wereld stond op haar achterste poten.

Op vrijdag meldde ESPN's Ariel Helwani dat hij met McGregor sprak en de voormalige UFC-kampioen bevestigde dat zijn 'ik accepteer'-tweet niet gericht was op Chimaev, maar op iemand anders. Helwani stelt dat McGregor niet heeft onthuld voor wie de boodschap bedoeld is.

Alles kan

Dat heeft MMA-fans ertoe gebracht hun eigen conclusie te trekken. McGregor zette de fans een beetje op scherp door een tweetalige 'I accept' in het Filipijns te tweeten. Het kan van alles betekenen, maar het lijkt erop dat McGregor zinspeelt op een mogelijke botsing met Pacquiao.

Dit zou niet de eerste keer zijn dat de voormalige UFC-kampioen in verband wordt gebracht met een mogelijke botsing Pacquiao. In 2017, na McGregor's boksgevecht met Floyd Mayweather Jr, verklaarde Pacquiao dat hij in gesprek was voor een gevecht met McGregor.

Deal dichtbij

De match kwam nooit tot stand. De twee haalden eerder dit jaar wel de krantenkoppen. Toen McGregor een voorstel voor een gevecht tegen de voormalige bokskampioen op tafel lag.

Pacquiao heeft eerder dit jaar getekend met het managementteam van McGregor, Paradigm Sports Management. Dat plaatst de twee sterren onder hetzelfde dak en dichter dan ooit bij het sluiten van een potentiële deal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws