Boksmatch tussen McGregor en Pacquiao lijkt dichterbij – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksmatch tussen McGregor en Pacquiao lijkt dichterbij

Boksmatch tussen McGregor en Pacquiao lijkt dichterbij

Boksmatch tussen McGregor en Pacquiao lijkt dichterbij

Conor McGregor verwijst naar een bokswedstrijd met de legendarische vechter Manny Pacquiao. De zoveelste hint of is het menens.

Conor McGregor is misschien niet geïnteresseerd in het vechten tegen Khamzat Chimaev. In plaats daarvan laat de voormalige UFC-kampioen hints vallen dat hij openstaat voor een bokswedstrijd met de legendarische Manny Pacquiao.

Tumult

Eerder deze week richtte Chimaev, een van de snelst rijzende sterren van UFC, zich op ‘Notorious’ en stelde de twee voor elkaar te ontmoeten in de Octagon. McGregor tweette vervolgens “Ik accepteer” en de hele MMA-wereld stond op haar achterste poten.

Op vrijdag meldde ESPN’s Ariel Helwani dat hij met McGregor sprak en de voormalige UFC-kampioen bevestigde dat zijn ‘ik accepteer’-tweet niet gericht was op Chimaev, maar op iemand anders. Helwani stelt dat McGregor niet heeft onthuld voor wie de boodschap bedoeld is.

Alles kan

Dat heeft MMA-fans ertoe gebracht hun eigen conclusie te trekken. McGregor zette de fans een beetje op scherp door een tweetalige ‘I accept’ in het Filipijns te tweeten. Het kan van alles betekenen, maar het lijkt erop dat McGregor zinspeelt op een mogelijke botsing met Pacquiao.

Dit zou niet de eerste keer zijn dat de voormalige UFC-kampioen in verband wordt gebracht met een mogelijke botsing Pacquiao. In 2017, na McGregor’s boksgevecht met Floyd Mayweather Jr, verklaarde Pacquiao dat hij in gesprek was voor een gevecht met McGregor.

Deal dichtbij

De match kwam nooit tot stand. De twee haalden eerder dit jaar wel de krantenkoppen. Toen McGregor een voorstel voor een gevecht tegen de voormalige bokskampioen op tafel lag.

Pacquiao heeft eerder dit jaar getekend met het managementteam van McGregor, Paradigm Sports Management. Dat plaatst de twee sterren onder hetzelfde dak en dichter dan ooit bij het sluiten van een potentiële deal.

Bekijk ook

Glory pakt uit: 3 titelgevechten tijdens evenement op 17 juli

Het Glory 78 evenement op 17 Juli is er een met maar liefst 3 titelgevechten

⚠️ Fury vs Joshua in gevaar: Wilder wint rechtszaak

Tyson Fury vs Anthony Joshua heeft een grote horde te overwinnen

Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels

Afgelopen nacht stond er weer een WWE-paperview op het programma

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page