Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokslegende Tyson Fury zet vechtplan voor december in de koelkast: ‘Ik kom terug in 2021’

Bokslegende Tyson Fury zet vechtplan voor december in de koelkast: ‘Ik kom terug in 2021’

Bokslegende Tyson Fury zegt 5 december gevecht af: 'Ik kom terug in 2021'

Het was wachten op de aankondiging van Tyson Fury. Dat zijn aangekondigde gevecht begin december niet door zou gaan. Hij komt pas weer 2021 in actie.

Fury zou op 5 december in Londen terugkeren voor een gevecht. Maar een tegenstander was niet bevestigd en de klok tikte door. Via Twitter laat the Gypsy King vandaag weten dat de boks fans op korte termijn geen actie hoeven te verwachten.

“The Gypsy King komt terug in 2021. Alleen degenen die me 100% hebben gesteund sinds mijn comeback zullen bij me zijn voor de glorie. Leve de koning”, aldus Tyson in de tweet. Het gevecht in december was gepland als opwarmer. Fury hoopt in 2021 tegen wereldkampioen Anthony Joshua te vechten.

Anthony Joshua

Voormalig WBC-titelhouder Deontay Wilder dook onlangs weer op. Deze beweerde dat hij van plan is door te gaan met een derde gevecht tegen Fury. Volgens bronnen was de deadline voor een dergelijk gevecht verstreken. Maar toch wil Wilder de rematch clausule activeren.

Het ziet er dus naar uit dat Fury in het nieuwe jaar flink aan de bak kan. Als het gevecht met Wilder afketst. Dan kan een gevecht met Joshua op hem staan te wachten.

Bekijk ook

Vrouwelijke ‘HULK’ belooft tegenstander compleet te slopen

Gabi Garcia (links) Kyla Harrison (rechts) Gabi Garcia, de Braziliaanse reuzin ook bekend als de ...

BRUTE RUS: ‘Ik maak een snel einde aan Alistair Overeem’

Alexander Volkov zegt niet te verwachten dat zijn gevecht met Alistair Overeem 6 februari niet lang zal duren. Sterker nog de Rus zegt geen vijf rondes nodig te hebben om de Nederlander te verslaan.

Kans op doodstraf voor moordende MMA-vechter groot

Cedric Marks staat terecht voor de moord op zijn ex-vriendin en haar vriend. Marks vermoorde ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page