Bokslegende Tyson Fury maakt rivaal Dillian Whyte belachelijk Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokslegende Tyson Fury maakt rivaal Dillian Whyte belachelijk

Bokslegende Tyson Fury maakt rivaal Dillian Whyte belachelijk

Fury verwikkeld geraakt in een social media oorlog met Whyte nadat de WBC-verplichte mededinger Fury beschuldigde van weglopen. Whyte wil zijn kans op de groene en gouden titel na bijna 1000 dagen te hebben gewacht op de kans.

Oorlog van woorden

Maar Fury heeft andere dingen in zijn hoofd. Zoals een derde gevecht met Deontay Wilder en een succesvolle Britse botsing met Anthony Joshua. Dus belanden Fury en Whyte in een social media oorlog met harde woorden.

Whyte heeft Fury belaagd door nogmaals te schetsen dat hij de tweevoudige wereldheerser in sparring knock-out zou hebben geslagen. "Toen ik je neersloeg en je snikte, had ik medelijden met je. Ik begon het rustig aan te doen, maar de volgende keer ga je met pensioen, "aldus Whyte.

Tuinknokker

Dit kon Fury niet over zijn kant laten gaan. “In je dromen, zwerver. 'Luister als een brave jongen. Ik denk er misschien over om je een betaaldag te geven, alleen als je aardig bent. Blijf tot die tijd vechten tegen 40-jarigen in Eddie's tuin. Meneer Big Time! " Fury zinspeelt hiermee op het feit dat Whyte 22 augustus in actie komt tegen Alexander Povetkin.

Bokspromotor Eddie Hearn organiseert vanaf 1 Augustus bokswedstrijden vanuit de tuin van zijn riante landhuis. De WBC heeft de WBN echter laten weten dat Whyte de volgende keer met Fury moet worden geconfronteerd nadat de Wilder-trilogie voorbij is. Dus is de kans groot dat de twee het bekvechten in de ring zullen omzetten in daden. Mits Fury Wilder nog eens verslaat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws