Bokslegende Tyson Fury dreigt: 'Ik vertrek' Nieuws
Nieuws

Bokslegende Tyson Fury dreigt: 'Ik vertrek'

Bokslegende Tyson Fury dreigt: 'Ik vertrek'
Bokslegende Tyson Fury dreigt: 'Ik vertrek'

De voormalige wereldkampioen zwaargewicht wordt in februari geconfronteerd met WBC-koning Deontay Wilder in een rematch.

Voorwaarde voor de rematch is wel dat Wilder op 23 november bokst tegen de Cubaanse veteraan Luis Ortiz in de MGM Grand in Las Vegas. In het eerste gevecht werd Fury tweemaal neergeslagen en na een zware knock-down in de laatste ronde koste het hem moeite op op te staan, de 31-jarige, was Wilder de baas voor grote delen van de wedstrijd in het Staples Center in Los Angeles.

Met het boksen tegen Wilder lijkt Fury zijn definitieve keuze te hebben gemaakt om het boksen in Engeland de rug toe te keren. Fury heeft zelfs gedreigd dat hij nooit meer in Engeland zal boksen. "Ze hadden hun kans. Ze behandelden me niet goed. In de Verenigde Staten word ik behandeld als een superster," zegt Fury.

Veel meer kansen

Fury's autobiografie "Behind the Mask" verschijnt volgende week, terwijl de Britse televisiezender ITV een vierdelige documentaire uitzendt getiteld "Meet the Furys". Desalniettemin houdt hij vol dat hij geen interesse heeft in roem en bestempelt hij dergelijke inspanningen als gewoon "onderdeel van het werk".

Door een co-promotionele deal met de in Las Vegas gevestigde promotor Top Rank vocht Fury dit jaar in de Verenigde Staten, met overwinningen op Tom Schwarz en Otto Wallin in Las Vegas. Ook maakte hij zijn worsteldebuut in het Crown Jewel-evenement van WWE in Saoedi-Arabië. In een recent interview melde Fury ook de bereidheid om MMA vechten in de UFC te proberen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws