Bokslegende Mike Tyson wil de ring in tegen Anthony Joshua
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokslegende Mike Tyson wil de ring in tegen Anthony Joshua

Bokslegende Mike Tyson wil de ring in tegen Anthony Joshua

Zwaargewicht bokslegende Mike Tyson zegt dat hij “graag” in de ring zou willen stappen en tegen Anthony Joshua zou willen boksen een goed doel was.

Mike Tyson stelt zijn doelen hoog als het om gevechten gaat na zijn comeback tegen Roy Jones Jr in november. Tyson en Jones Jr zullen elkaar ontmoeten in een bokswedstrijd voor het goede doel. Beiden hebben al gezegd dat zij het gevecht serieus nemen.

Hoewel Tyson 54 jaar oud is en sinds 2005 niet meer heeft gevochten, heeft hij veel video’s van zijn trainingskamp gedeeld en hij lijkt in een ongelooflijke vorm te verkeren voor zijn comeback. En deze vorm wil hij behouden ook na zijn gevecht met Jones Jr.

Heel graag

Tijdens een interview met TMZ Sports werd Tyson gevraagd of hij bereidt was tegen een jongere bokser de ring in te gaan. De naam van bokskampioen Anthony Joshua viel en het antwoordt van Tyson was verrassend. “Dat zou ik heel graag doen. Dat zou verbluffend zijn, ‘zei Tyson.

“Luister, ik ben erg geïnteresseerd. Als dat betekent dat we veel aandacht voor het goede doel kunnen hebben, dan ben ik van plan dat ook te doen. Als het allemaal wordt gedaan vanuit een exponent van liefdadigheid en als ze dat willen doen, ben ik er ook bij. Luister, het is entertainment. Het is voor een goed doel. Maar we doen ons best, ” aldus Tyson.

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page