Bokslegende Mike Tyson stuurt Roy Jones Jr waarschuwing Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokslegende Mike Tyson stuurt Roy Jones Jr waarschuwing

Bokslegende Mike Tyson stuurt Roy Jones Jr waarschuwing
Bokslegende Mike Tyson stuurt Roy Jones Jr waarschuwing

Mike Tyson stuurt Jones een waarschuwing voorafgaand aan hun voorgestelde gevecht van 8 ronden in september.

Mike Tyson is zich blijven voorbereiden op zijn gevecht tegen Roy Jones Jr. De 54-jarige is uit de ring sinds 2005 na de aankondiging van zijn pensionering. Het epische gevecht tegen de Amerikaanse gepensioneerde Roy Jones Jr bokser staat gepland voor september in Califonia.

Voormalig zwaargewichtkampioen Mike Tyson heeft een waarschuwing gestuurd naar zijn tegenstander Roy Jones Jr voorafgaand aan hun voorgestelde achtronde gevecht in Califonia in september.

Uit pensioen

De 54-jarige komt voor het eerst in 15 jaar uit pensioen om het op te nemen tegen een mede-Amerikaans icoon die in 2018 met pensioen ging. En amper twee maanden voor het epische gevecht, bracht Tysons kamp een korte clip uit waarin hij hard trainde.

Waarschijnlijk om zijn tegenstander voor het einde van de achtste ronde uit te schakelen. In de video was het alsof Tyson nooit wegging met zijn snelheid en nauwkeurige en dodelijke stoten die hij naar zijn training partner uitdeelde.

Respect

Tyson stond tijdens zijn actieve dagen bekend als de 'bruutste bokser ter wereld' en dit was vanwege de angst die hij destijds bij zijn tegenstanders inbracht.

Volgens SunSport heeft Tyson veel gewicht verloren voor zijn terugkeer naar de ring. Een stap waardoor onder andere Anthony Joshua hem nog meer respecteert. Ondertussen heeft de legendarische George Foreman gewaarschuwd dat er niet veel uit de video's mag worden opgemaakt.

Allemaal onzin

De Amerikaan zei tegen TMZ: "We zien alleen wat hij wil dat we zien. We kijken alleen naar wat hij wil dat we zien." Misschien een paar minuten later als hij uit bed komt, wordt hij duizelig en valt hij op de grond of zijn been valt eruit. "

Ondertussen gelooft tweevoudig zwaargewicht kampioen Joshua dat Tyson klaar is voor de strijd om terug te keren naar de ring waar hij ooit een koning was. Hij vertelde Sky Sports:

Brute gast

"Mike Tyson die de pads raakt met dat woeste gedrag is voor hem een ​​tweede natuur." Voor iemand die vanuit huis kijkt, lijkt het erop dat deze man gaat, komt en regeert in de zwaargewicht divisie. "

Ondertussen is David Haye verheugd om de match te zien met Jones Jr, die "waarschijnlijk de meest fysiek begaafde bokser is" die hij heeft gezien. Hij vertelde SunSport: "Geen van beide mannen is in hun bloei, maar ze zijn dan ook even uit hun bloei , dus het is een eerlijke wedstrijd tussen twee legendes op hetzelfde niveau. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws