Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokslegende Mike Tyson: Organiseert cannabis-thema muziekfestival

Bokslegende Mike Tyson: Organiseert cannabis-thema muziekfestival

Mike Tyson (screenshot YouTube)

Voormalig zwaargewicht bokskampioen Mike Tyson heeft aangekondigd dat hij een cannabis-thema muziek festival zal faciliteren in Californië op 23 februari aanstaande. Het Kind Music Festival (KMF) zal plaatsvinden op de Tyson ranch in Desert Hot Springs.

Persbericht:

Kind Music Festival wordt een ééndaags “pop-up” microfestivalevenement op het Tyson Ranch Resort, een 412-hectare groot entertainmentcomplex, luxe glamping resort en onderzoeks- en ontwerpfaciliteit voor cannabis in Desert Hot Springs.

KMF zal de woestijn veranderen in een pop-up concertervaring, compleet met foodtrucks, een ‘ChillVille’ met 100 speciale zitzakken; een leuke zone met enorme opblaasbare attracties, hindernisbanen en doolhoven, een bar, Vendor Village en limited edition hoodies … een echt unieke muziekfestivalervaring waar alle leeftijden welkom zijn! 

KMF groet de Californische progressieve houding ten opzichte van cannabis en de bijgewerkte recreatieve/medische wetten die van kracht worden op 1 januari 2019. Op het festival zijn er echter geen verkoop of weggeefacties van cannabisproducten … we kijken ernaar uit om dit in de nabije toekomst werkelijkheid te maken!

Tyson maakte kortgeleden de line-up bekend met artiesten als Miguel, Starcrawler, Yonee and All My Friends Hate Me. Het idee van een Mike Tyson cannabis festival lijkt erg interessant, maar de social media accounts van het festival lijken niet veel extra aandacht hierdoor te krijgen. Ook de genoemde artiesten zijn vrij onbekend en het aantal is op een festival vaak meer dan de paar namen die Tyson heeft genoemd.

Tickets

Toch kost een gewoon ticket  $85.00 dollar en VIP-tickets maar liefst $165.00. VIP-tickets zijn naar verluidt: “exclusieve podium weergave, VIP-lounge met bar en eten, inclusief 2 drank- en maaltijdcoupons, VIP-parking, eigen ingang en een luxe toiletvoorziening.” Eerder – voor de aankondiging van de line-up – was een goedkoper ticket van $55 in de voorverkoop mogelijk, maar die zijn niet meer beschikbaar.

Kind Music Festival heeft beloofd om van ieder verkocht ticket $1 te doneren aan Standing United, een stichting die opkomt voor zwervers en mensen met een drugsverslaving.

Medicinale cannabis

Mike Tyson, bekend als een groot voorstander van medicinale cannabis, begint samen met een partner een cannabis ranch op zijn grond bij zijn ranch in Californië. Omdat per 1 januari 2019 de verkoop van cannabis legaal is in Californië, wil Tyson graag zijn graantje meepikken en daarom telers de mogelijkheid geven op zijn land de planten te telen.

Volgens de Telegraaf wil Tyson ook werkgelegenheid hiermee creëren voor oorlogsveteranen.

Bekijk ook

Brute knock-outs en harde knokpartijen, je kijkt of niet (video)

Wie van de betere knock-outs houdt en het vechten met de blote vuist niet eng ...

4 wereldtitels en record voor Amerikaanse boksster Shields (video)

Claressa Shields de Amerikaanse boks ster pakte gisteravond maar liefst 4 wereldtitels en zet daarmee ...

‘Ik heb je kapot geslagen’: Rivaal McGregor compleet uit zijn dak

Nate Diaz een oude rivaal van UFC-ster Conor McGregor, Nate Diaz, is flink uit zijn ...