Bokslegende Mike Tyson onthuld geheim achter succes in de ring Nieuws
Nieuws

Bokslegende Mike Tyson onthuld geheim achter succes in de ring

Bokslegende Mike Tyson onthuld geheim achter succes in de ring
Bokslegende Mike Tyson onthuld geheim achter succes in de ring

Mike Tyson doet een boekje open over het geheim van zijn boks successen.

Voormalig bokser Mike Tyson, 53 jaar oud, staat bekend als een van de beste boksers van zijn tijd, vooral vanwege zijn 44 knockouts in 50 gevechten. Hij onthulde dat hij op 12-jarige leeftijd werd gehypnotiseerd om de beste in de ring te zijn.

"Ik was pas 12 jaar oud toen ze me begonnen te hypnotiseren, Cus (D'Amato, zijn coach destijds) placht me twee of drie keer per dag en vóór elk gevecht professioneel te laten hypnotiseren. Mijn doel was om te vernietigen ', zei Tyson.

Je ben een beest

De voormalige bokser vertelde zaterdag wat er gebeurde in het hypnose proces: "Ze vertelden me je zult een wild en intelligent beest zijn, je zult hard werken, je zult het volgende doen, je zult een woest dier zijn, je zult met beide handen vechten voor de overwinning, je jab fel gebruiken. "

[wpViralQuiz id=36567]

"Ze hebben dat allemaal in mij gestopt toen ik jong was. " Mike Tyson heeft veel bereikt in de ring, onder zijn overwinningen was hij de eerste zwaargewicht die de titels van de WBC, IBF en WBA op zijn naam schreef, allemaal zo blijkt dankzij hypnose.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws