Bokslegende Mike Tyson geeft tenniskampioen boksles (video) Nieuws
Nieuws

Bokslegende Mike Tyson geeft tenniskampioen boksles (video)

Bokslegende Mike Tyson geeft tenniskampioen boksles (video)
Bokslegende Mike Tyson geeft tenniskampioen boksles (video)

Mike Tyson zegt dat hij niet in de ring zou stappen met tennisster Serena Williams.

De twee supersterren ontmoeten elkaar tijdens het "Mouratoglou Preseason" in Florida, een jaarlijks trainingskamp georganiseerd door Williams 'coach, Patrick Mouratoglou, dat atleten en beroemdheden samenbrengt voor een unieke teambuilding kans voor het nieuwe seizoen.

"Ik zou de ring niet in durven tegen Serena Williams, veel liefde en respect," zei Tyson op zijn Instagram, naast een foto van zichzelf en Williams. De voormalige zwaargewicht bokskampioen deelde ook een video van Williams die enkele stoten uitdeelt op een bokszak terwijl hij haar tips gaf.

Controversiële bokser

Tyson, 53, was WBC, WBA en IBF zwaargewicht wereldkampioen in de jaren 1980 en 1990. Hij produceerde ook enkele van de meest memorabele en controversiële gevechten, waaronder zijn diskwalificatie nederlaag tegen Evander Holyfield uit 1997, waarin hij een deel van het oor van de Amerikaan stuk beet.

Williams is een 23-keer Grand Slam-kampioen en is tussen 2002 en 2017 gerangschikt als 's werelds nummer één tennisser.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws