Bokslegende Mike Tyson geeft brute diefstal toe – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokslegende Mike Tyson geeft brute diefstal toe

Bokslegende Mike Tyson geeft brute diefstal toe

Bokslegende Mike Tyson geeft brute diefstal toe

Mike Tyson reageert nadat de bokslegende wordt beschuldigd van het stelen van oorbellen. Tyson zou deze van de moeder van Wu-Tang Clan-lid en rapper U-God hebben gestolen tijdens zijn jeugd.

Talk Sport meld dat Mike Tyson heeft besloten de beschuldigingen dat hij tijdens zijn jeugd de moeder van de Wu-Tang Clan-lid U-God heeft beroofd, niet te ontkennen. Tyson werd als jonge man gedwongen tot misdaad.

Uit haar oren getrokken

In de jaren zeventig stond New York op de rand van wetteloosheid. Tyson heeft eerder toegegeven dat hij zelfs zijn eigen leraren had beroofd. Voordat hij met school stopte.

Een van de vermeende slachtoffers van zijn vroege misdaden beweert dat Tyson oorbellen van haar heeft gestolen. Dit het blijkt niemand minder dan de moeder van U-God, de Wu-Tang Clan-rapper.

Zelf gezien

U-God, beweerde dat de jongeTyson op brute wijze de oorbellen recht uit de oren van zijn moeder had getrokken. Ook zei hij dat hij zelf getuige was van de diefstal.

,,Wel, zijn naam is U-God?” Vroeg Tyson. ‘Zeg maar tegen U-God dat ik het geld heb om hem nu terug te betalen. Dus als hij me ziet, zeg hem dan om het geld te vragen, dan geef ik het aan hem”, aldus de bokslegende.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Kapot geslagen: Waarom Saunders niet verder kon tegen Canelo

Billy Joe Saunders moest zaterdagnacht tegen zijn zin opgeven in zijn bokswedstrijd tegen Canelo 'Saul' Alvarez in Texas

🎥 Publiek ramt er op los tijdens Canelo-Saunders bokswedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders vochten afgelopen nacht een heftige strijd uit in Texas.

‘Er gaan doden vallen’: K-1 Legende Ernesto Hoost waarschuwt

Ernesto Hoost de K-1 legende en topkickbokser is er zeker van, er zullen doden vallen in de vechtport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page