Bokslegende Mike Tyson geeft brute diefstal toe Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokslegende Mike Tyson geeft brute diefstal toe

Bokslegende Mike Tyson geeft brute diefstal toe

Mike Tyson reageert nadat de bokslegende wordt beschuldigd van het stelen van oorbellen. Tyson zou deze van de moeder van Wu-Tang Clan-lid en rapper U-God hebben gestolen tijdens zijn jeugd.

Talk Sport meld dat Mike Tyson heeft besloten de beschuldigingen dat hij tijdens zijn jeugd de moeder van de Wu-Tang Clan-lid U-God heeft beroofd, niet te ontkennen. Tyson werd als jonge man gedwongen tot misdaad.

Uit haar oren getrokken

In de jaren zeventig stond New York op de rand van wetteloosheid. Tyson heeft eerder toegegeven dat hij zelfs zijn eigen leraren had beroofd. Voordat hij met school stopte.

Een van de vermeende slachtoffers van zijn vroege misdaden beweert dat Tyson oorbellen van haar heeft gestolen. Dit het blijkt niemand minder dan de moeder van U-God, de Wu-Tang Clan-rapper.

Zelf gezien

U-God, beweerde dat de jongeTyson op brute wijze de oorbellen recht uit de oren van zijn moeder had getrokken. Ook zei hij dat hij zelf getuige was van de diefstal.

,,Wel, zijn naam is U-God?" Vroeg Tyson. 'Zeg maar tegen U-God dat ik het geld heb om hem nu terug te betalen. Dus als hij me ziet, zeg hem dan om het geld te vragen, dan geef ik het aan hem", aldus de bokslegende.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/hesdy-gergesrico-mij-de-ring-door-slaan-we-gaan-het-zien-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws