Bokslegende Mike Tyson geeft bedrog toe: 'Zo deed ik het' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokslegende Mike Tyson geeft bedrog toe: 'Zo deed ik het'

Bokslegende Mike Tyson geeft bedrog toe: 'Zo deed ik het'
Bokslegende Mike Tyson geeft bedrog toe: 'Zo deed ik het'

Mike Tyson geeft toe bedrog te hebben toegepast tijdens dopningtests: "Ik heb de urine van mijn baby gebruikt".

Bokslegende Tyson heeft altijd volgehouden geen prestatiebevorderende middelen te hebben gebruikt. Toch komt hij nu naar buiten met een schokkende uitspraak, hij zou dopingtests op een creatieve manier hebben ontdoken.

Neppenis

Tijdens zijn recente optreden in de Jeff Novitzky's podcast, onthulde Mike Tyson dat hij een 'Whizzinator' gebruikte om drugstests te beïnvloeden. Een "whizzinator" is in feite een neppenis met een buis die naar een zak vol onaangetaste urine leidt.

Een Whizzinator is vrij te verkrijgen via online seks shops en er is zelfs namaak urine verkrijgbaar, die niet van echt te onderscheiden is. Maar Tyson zegt de urine van een van zijn kinderen te hebben gebruikt om het vaststellen van verboden middelen te voorkomen.

Zwanger

"Ik heb de urine van mijn baby erin gedaan. En soms, een keer dat ik die van mijn vrouw en deze zei: 'Schatje, je kunt maar beter niet hopen dat het zwanger terugkomt of zoiets.' En ik zei nee, dus we gaan het niet meer gebruiken, in neem de urine van de baby. Want ik werd bang dat de urine zou aangeven dat ik zwanger zou zijn. "

Mike Tyson keert op 28 november terug naar de boksring voor een comeback gevecht met mede-voormalig kampioen Roy Jones Jr. Tyson en Jones gaven beiden al aan dat het een gevecht zal worden waar beiden alles zullen geven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws