Bokslegende Mike Tyson bood veel geld om tegen gorilla te vechten Nieuws
Nieuws

Bokslegende Mike Tyson bood veel geld om tegen gorilla te vechten

Bokslegende Mike Tyson bood veel geld om tegen gorilla te vechten
Bokslegende Mike Tyson bood veel geld om tegen gorilla te vechten

Mike Tyson geeft toe dat hij ooit aan een dierenverzorger geld heeft geboden om hem tegen een grote gorilla te laten vechten

Tyson probeerde een dierenverzorger ervan te overtuigen hem tegen een grote Silverback-gorilla te laten vechten door hem $ 10.000 aan te bieden, zo meldt The Sun.

"Ik heb een verzorger in de dierentuin van New York betaald om hem alleen voor mij te openen. Toen we bij de gorillakooi kwamen, was daar een grote zilverruggorilla die alle andere gorilla's pestte, “ vertelde Tyson aan The Sun.

Mike Tyson vs gorilla geen goed plan

"Ze waren zo krachtig, maar hun ogen waren als een onschuldige baby. Ik bood de begeleider $ 10.000 aan om de kooi te openen en mij tegen de zilverrug gorilla te laten knokken. Hij weigerde."

Hoewel de 53-jarige geen gebrek heeft aan controversiële momenten, had zijn aanbod zijn laatste kunnen zijn als de dierenverzorger ermee instemde om de bokser een wedstrijd te laten hebben met het gigantische zoogdier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws