Bokslegende Manny Pacquiao nieuwe president van de Filipijnen Nieuws
Nieuws

Bokslegende Manny Pacquiao nieuwe president van de Filipijnen

Bokslegende Manny Pacquiao nieuwe president van de Filipijnen
Bokslegende Manny Pacquiao nieuwe president van de Filipijnen

President Duterte wil de Filippijnse bokslegende en Senator Manny 'Pacman' Pacquiao als zijn opvolger.

President Duterte sprak tijdens de 39e verjaardag van Pacquiao in het KCC-congrescentrum en zei dat de bokskampioen de volgende president van het land kon worden.

"Ik zei tegen hem toen we alleen waren, ik wil dat je president wordt", zei Duterte. De president zei dat het hem een ​​genoegen was om bij de senator te zijn om gelukkige herinneringen te delen en om een ​​nieuwe mijlpaal in zijn leven te vieren.

De Filipijnen zijn trots op Manny Pacquiao

"Je hebt ons land zoveel trots en vreugde geschonken met het wereldkampioen op het gebied van boksen', zei de president. "De vastberadenheid die je hebt getoond en de nederigheid die in de glorieuze triomf is belichaamd, verdienen navolging. "

Duterte zei dat hij bid voor de goede gezondheid van Pacquiao en voor zijn gezin, zodat de boksheld zou kunnen genieten van en dienen van het Filippijnse volk. "Blijf inspireren terwijl we hen naar een welvarender leven leiden," voegde Duterte eraan toe.

Artikel foto Macau Photo Agency via Unsplash

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws