Bokslegende Klitschko maakt hotel vrij voor medisch personeel - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokslegende Klitschko maakt hotel vrij voor medisch personeel

Bokslegende Klitschko maakt hotel vrij voor medisch personeel

Topbokser Vladimir Klitschko bezit een groot hotel in Kiev.

Deze stelt hij nu geheel ter beschikking van medisch personeel welke coronavirus patiënten verzorgen. Deze vergeten groep wordt een hart onder de riem gestoken door Klitschko die van mening is dat deze groep niet krijgt wat ze verdiend.

Helpen

Klitschko maakt dit gebaar in navolging van de steenrijke eigenaar van Chelsea, Roman Abramovich die zijn Millennium Hotel in stadion Stamford Bridgeter beschikking stelt aan doktoren en verplegers. Oud-voetballers Gary Neville en Ryan Giggs dragen ook hun steentje bij.

Ieder stelt een van hun hotels in dienst van medici Hotel Football en The Stock Exchange, allebei in Manchester. Wereldwijd komen beroemdheden in het geweer tegen het verschrikkelijke virus welke al veel levens heeft geëist

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page