Bokslegende Floyd Mayweather komt in 2020 niet in actie Nieuws
Nieuws

Bokslegende Floyd Mayweather komt in 2020 niet in actie

Bokslegende Floyd Mayweather komt in 2020 niet in actie
Bokslegende Floyd Mayweather komt in 2020 niet in actie

Bokslegende Floyd Mayweather heeft zijn plannen om in 2020 opnieuw te vechten stopgezet vanwege de coronavirus pandemie en de recente dood van zijn familieleden.

Volgens een bericht van TMZ Sports is Mayweather bijzonder hard getroffen door de dood van zijn ex-vriendin Josie Harris, die vorige week op 40-jarige leeftijd stierf.

Harris werd dood aangetroffen door een van haar 3 kinderen, die zij samen met Mayweather heeft. Niet lang nadat Harris stierf, overleed ook de oom van Mayweather.

Niet het goede moment

Roger Mayweather de legendarische bokstrainer overleed afgelopen week op 58-jarige leeftijd en diens overlijden heeft hem dan ook bijzonder zwaar getroffen. De dood van Mayweather's vriend Kobe Bryant is de bokslegende ook niet in de koude kleren gaan zitten.

Al deze gebeurtenissen zijn van invloed samen met de heersende coronavirus pandemie, waardoor dit het verkeerde moment is voor een comeback.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws