Bokslegende Floyd Mayweather in februari naar Antwerpen Nieuws
Nieuws

Bokslegende Floyd Mayweather in februari naar Antwerpen

Bokslegende Floyd Mayweather in februari naar Antwerpen
Bokslegende Floyd Mayweather in februari naar Antwerpen

Op 28 februari komt het Amerikaanse boksfenomeen Floyd ‘Money’ Mayweather en zijn team naar België.

De ongeslagen bokser zal in de Lotto Arena in Antwerpen te zien zijn in de aftrap van de ‘Legendary Icon Tour’. Eerder werd gemeld dat Mayweather ook naar Nederland zou komen maar dit is niet het geval.

"Het belooft een unieke show te worden die je gewoon niet mag missen, omdat het momenteel de enige show op het Europese vasteland is," meldt de promotor van het event. De show is onderdeel van The Legendary Icon Tour.

Een avond met Floyd Mayweather

De avond is gevuld met entertainment in ‘American Style’ met als hoogtepunt een basketbalspel tussen het beroemde ‘Money Team’ onder leiding van Floyd zelf en een selectie van spelers van de Belgische vice-kampioen en bekerwinnaar de Antwerp Giants.

Er zullen open work-outs zijn met de top van de Belgische bokswereld: Delfine Persoon, Bilal Laggoune, Mohamed El Marcouchi, Meriton Karaxha en Yves Ngabu. Bovendien viert de ongeslagen bokser (50-0) zijn 43e verjaardag. Kaarten kosten 30, 40 en 60 euro.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws