Compleet aan de grond: Bokslegende verliest 320 miljoen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Compleet aan de grond: Bokslegende verliest 320 miljoen

Compleet aan de grond: Bokslegende verliest 320 miljoen

Hij was jarenlang een van de meest gevreesde boksers ter wereld, Evander Holyfield alom bekend vanwege het feit dat Mike Tyson in 1997 de bovenkant van zijn oor had afgebeten.

Met zijn roem en boks skills verzamelde Holyfield miljoenen dollars, echter wist hij deze net zo snel als hij ze verdiende er doorheen te jagen. De krant NZ Herald maakte een verbazing wekkende opsomming van de teloorgang van het fortuin van de Amerikaanse bokser.

Evander Holyfield slaagde erin zijn hele fortuin te verkwisten en woont nu in een appartement met twee slaapkamers. De viervoudig zwaargewicht kampioen schat dat hij meer dan $ 300 miljoen verdiende tijdens zijn 26 jaar in de ring.

Veel geld maar toch blut

Na het claimen van zijn eerste wereldtitel in 1986, won de bokslegende 44 gevechten in een geweldige carrière, waaronder twee overwinningen op Mike Tyson en andere beroemde overwinningen tegen George Foreman, Larry Holmes en Buster Douglas.

Maar de 57-jarige woont momenteel in een appartement met twee slaapkamers nadat hij zijn miljoenen heeft verspild aan slechte investeringen. Hoewel hij door persoonlijke optredens tot $ 106.000 per maand blijft verdienen, is de wereldkampioen eigenlijk blut. Lees hier het hele verhaal (in het Engels).

Bekijk ook

TikTok watjes MEPPEN elkaar door boksring (video)

Toch ging het er even stevig aan toe.

UFC-knokker slaat coach lek! ‘Hier houden ze van’ (video)

Francis Ngannou verdedigd zaterdag zijn UFC-titel tegen Cyril Gane

Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! ‘Machtspel’

Tyson Fury en Oleksandr Usyk zouden elkaar kunnen ontmoeten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page