Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Bokslegende Anthony Joshua zal Kubrat Pulev totaal vernietigen in de ring’

‘Bokslegende Anthony Joshua zal Kubrat Pulev totaal vernietigen in de ring’

'Bokslegende Anthony Joshua zal Kubrat Pulev totaal vernietigen in de ring'

Anthony Jousha zal op 12 december zijn tegenstander Kubrat Pulev compleet vernielen. Er zal volgens bokspromotor en manager Eddie Hearn geen spaan heel blijven van de Bulgaar.

Voor Hearn die Anthony Joshua onder zijn hoede heeft lijkt er geen twijfel mogelijk. Zijn bokser zal er met de winst van doorgaan volgende maand. Hearn zegt dat hij op 12 december een “statement” verwacht van Joshua. En dat hij zijn punt drukt in de zwaargewicht divisie door Pulev te verslaan.

Tyson Fury

Pulev moet verplicht de Engelsman tegemoet treden voor de IBF wereldtitel. Joshua die naast de IBF ook de WBA en WBO titels in bezit heeft. Zal vermoedelijk na het verslaan van Pulev bokskoning Tyson Fury tegemoet treden in 2021. Dit als Deontay Wilder niet eerst tegenover Fury komt te staan. Daar wordt nog steeds over onderhandeld.

Nerveus

Hearn zei wel dat hij nerveus is. Vanwege het feit dat Joshua achter gesloten deuren tegen Pulev zal vechten, zonder fans. “Hij is gewend om voor 90.000 mensen naar buiten te lopen,” zei Hearn.

Toch twijfelt Hearn niet aan Joshua zijn bokskwaliteiten. “Ik denk dat dit een zware strijd gaat worden tegen Pulev. Ik denk ook dat hij hem absoluut zal vernietigen, ”zei Hearn. “Ik denk dat hij hem gaat afbreken, hij gaat hem ontleden en hij gaat hem straffen. “

Bekijk ook

‘De mijne doet meer pijn’: MMA-vechters vergelijken blessures

Pedro Munhoz en Jimmie Rivera vergeleken de schade van kuitschoppen na hun gevecht tijdens UFC ...

Giga knokpartij: Pleuris breekt uit bij judotoernooi (video)

Een judotoernooi voor junioren was het toneel van een gigantische knokpartij vandaag. Dagestaanse fans joelde ...

UFC-ster Khabib Nurmagomedov helpt drugsverslaafden afkicken

Khabib Nurmagomedov helpt 50 drugsverslaafden in Dagestan, inclusief dekking van behandelingskosten en geestelijke hulp. MMA-vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page