Bokslegende (49) krijgt akkoord om de ring in te gaan Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokslegende (49) krijgt akkoord om de ring in te gaan

Bokslegende (49) krijgt akkoord om de ring in te gaan

Oscar De La Hoya goedgekeurd voor de federale boks ID, welke geldig is tot en met 2025. Maandenlang heeft de bokslegende gezworen aan iedereen die naar zijn plannen wil luisteren. Dat hij snel terug zal keren naar de ring.

Met de federale goedkeuring lijkt de eerste stap voor La Hoya te zijn gezet om de ring weer te betreden. Het federale ID houdt in dat D La Hoya erkent wordt als prof-bokser. Echter is La Hoya nog niet helemaal gedekt met de federale ID.

De La Hoya zou nog steeds een echte boksvergunning moeten aanvragen bij elke staatscommissie die toezicht zou houden op een dergelijk evenement. Een dergelijk proces vereist ook uitgebreide medische tests die worden uitgevoerd, gezien zijn hoge leeftijd voor een bokser.

Opnieuw de ring in

De voormalig kampioen en Hall of Famer kreeg het federaal boks-ID toegekend in de staat Californië. De ontwikkeling vond plaats in combinatie met de 49e verjaardag van De La Hoya eerder deze maand. Waarbij de federale ID geldig is tot en met 4 februari 2025.

Plannen voor een daadwerkelijke comeback moeten nog worden gestold of zelfs bevestigd. Behalve dat de la Hoya herhaaldelijk erop aandringt dat de dag snel zal komen. Dat hij opnieuw de bokshandschoenen aan zal trekken.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/lafaard-bokslegende-deontay-wilder-slaat-keihard-terug/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws