Bokskoning Manny Pacquaio (42) keert terug tegen Errol Spence Jr (31) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokskoning Manny Pacquaio (42) keert terug tegen Errol Spence Jr (31)

Bokskoning Manny Pacquaio (42) keert terug tegen Errol Spence Jr (31)

Bokskoning Manny Pacquaio (42) keert terug tegen Errol Spence Jr (31)

Manny Pacquiao versus Errol Spence Jr is officieel aangekondigd voor 21 augustus. De terugkeer van Pacquaio betekent dat de bokslegende na ruim 2 jaar zijn bokshandschoenen uit het vet haalt om tegen de 11 jaar jongere Spence Jr te boksen.

Vandaag werd bekend gemaakt dat Pacquaio en Spence Jr in augustus tegenover elkaar zullen staan. Het gevecht maakt een einde aan afwezigheid van 25 maanden voor de multi-divisie-legende uit de Filipijnen. Tijdens zijn afwezigheid ontnam de WBC Pacquaio zijn Super titel waardoor hij degradeerde tot gewoon kampioen.

Herstel

Spence Jr heeft ook een rommelige afwezigheid van het boksen doorgemaakt. In 2019 crashte de topbokser Lamborghini. Dit kostte de bokser een maandenlang herstel. Echter won Spence in december 2020 van Garcia en leek daarmee terug naar de ring. Het gevecht wordt via FOX PPV uitgezonden.

Bekijk ook

KIJKEN: UFC 264 Poirier vs McGregor 3 trailer gelanceerd

Er is een trailer vrijgegeven voor UFC 264, met als headliner het trilogiegevecht tussen Dustin Poirier en Conor McGregor

Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video)

Aan het einde van het gevecht was het Vettori die er nog steeds van overtuigd was te hebben gewonnen.

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page