Bokskoning Fury kondigt deadline titelstrijd tegen Usyk aan! 'Graag of of niet' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokskoning Fury kondigt deadline titelstrijd tegen Usyk aan! 'Graag of of niet'

Bokskoning Fury kondigt deadline titelstrijd tegen Usyk aan! 'Graag of of niet'

Tyson Fury beweert dat hij met pensioen is en hoewel hij de zwaargewicht titel van The Ring magazine heeft verlaten, heeft hij nog steeds de WBC-titel in bezit. De Brit wordt morgen geconfronteerd met een door de WBC opgelegde deadline om de sanctie-instantie te laten weten of hij van plan is opnieuw te vechten.

WBC-deadline of niet, Fury legde gisteren zijn eigen deadline op in een paar korte video's die op zijn Instagram-account. Deze waren gericht degene die hem terug naar de ring wilden lokken voor een gevecht met Oleksandr Usyk.

,,Hallo jongens, aan alle (mensen) die willen vechten, ik geef jullie alle zeven dagen - tot 1 september, om met het geld op de proppen te komen," zei Fury. ,,Zo niet, heel erg bedankt. Het is geweldig geweest. Ik ben met pensioen."

Effe serieus

Hij voegde eraan toe in de volgende video: “En ook, jongens, ik vergat te zeggen dat alle ingediende aanbiedingen schriftelijk en met bewijs van geld aan mijn advocaat, Robert Davies, moeten zijn. Dus laat de wedstrijden maar beginnen."

Het valt nog te bezien of de WBC de deadline voor het besluit van Fury zal verlengen om het besluit te evenaren dat hij heeft opgelegd aan potentiële investeerders in Fury-Usyk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws