Bokskoning Beterbiev klaar voor Canelo! 'Je weet het nooit' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokskoning Beterbiev klaar voor Canelo! 'Je weet het nooit'

Bokskoning Beterbiev klaar voor Canelo! 'Je weet het nooit'

Artur Beterbiev heeft gezworen zichzelf te bewijzen als de beste. Zijn laatste knallende overwinning afgelopen vrijdag zou hem op een onwaarschijnlijke ramkoers kunnen brengen met Saul 'Canelo' Alvarez.

Kampioen Beterbiev tegen Canelo is ongetwijfeld een van de meest fascinerende boksgevechten. ,,Dit is boksen en je weet nooit wat er kan gebeuren", zegt Beterbiev na zijn laatste meedogenloze titelverdediging tegen Marcus Browne. De kampioen zegt dat hij een intrigerende optie is voor Alvarez.

Beterbiev handhaafde zijn meedogenloze staat van dienst als enige wereldkampioen boksen met een 100 procent knock-out record door Marcus Browne op vrijdagavond te stoppen. Artur Beterbiev zegt voor iedereen klaar te staan ​​en wil bewijzen dat hij nr 1 is.

De nummer een

Canelo is al een wereldkampioen in vier gewichtklassen en bezit de onbetwiste titel in het supermiddengewicht. Na een adembenemende periode van 11 maanden waarin hij een einde maakte aan de ongeslagen records van drie regerende titelhouders.

De Mexicaanse superster Canelo is al een keer in de licht-zwaargewicht divisie geweest om Sergey Kovalev uit te schakelen. Beterbiev is de enige bokskampioen met een 100 procent KO-record dus ongetwijfeld zal het voor beide boksers een ultieme uitdaging zijn als zij ooit tegen elkaar de boksring in stappen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws