Boksklassiekers: Price geeft op, Taylor pakt WBSS titel Nieuws
Nieuws

Boksklassiekers: Price geeft op, Taylor pakt WBSS titel

Boksklassiekers: Price geeft op, Taylor pakt WBSS titel
Boksklassiekers: Price geeft op, Taylor pakt WBSS titel

Derek Chisora ​​stopte David Price in de vierde ronde, Josh Taylor verslaat Regis Prograis.

Het was niet de oorspronkelijke tegenstander die Dereck Chisora ​​wilde verslaan in zijn eenenveertigste carrière gevecht, maar hij kreeg de klus geklaard, in een geheel Britse zwaargewicht ontmoeting tegen David Price. In een actie volle bokswedstrijd was het Chisora ​​(32-9, 23 KOs) die Price (25-7, 20 KOs) domineerde.

Met een rechterstoot naar de bovenkant van het hoofd van Price, scoort Chisora zaterdag een vierde ronde technische knock-outwinst toen Price's hoek de handdoek in de ring gooide Het was de belangrijkste wedstrijd van het evenement voor de superlichtgewicht wedstrijd tussen Josh Taylor en Regis Prograis in de O2 Arena in Londen.

Nog lang niet klaar

Zaterdag toonde Taylor (16-0, 12 KO's) dat hij zijn woorden voor de wedstrijd in daden omzette toen hij Prograis (24-1, 20 KO's) versloeg via meerderheidsbesluit in een gelijkwaardige, zeer bekwame ontmoeting die zijn belofte waar maakte. De juryleden scoorden het gevecht 114-114, 115-113 en 117-112 in het voordeel van Taylor.

De 28-jarige Taylor heeft nu zijn zinnen gezet op Ramirez, de WBC en WBO super-lichtgewicht kampioen, in nog een ander verenigingsgevecht in 2020 om de onbetwiste kampioen in de gewichtsklasse van 140 pond te bekronen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws