Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksklassiekers: Price geeft op, Taylor pakt WBSS titel

Boksklassiekers: Price geeft op, Taylor pakt WBSS titel

Boksklassiekers: Price geeft op, Taylor pakt WBSS titel

Derek Chisora ​​stopte David Price in de vierde ronde, Josh Taylor verslaat Regis Prograis.

Het was niet de oorspronkelijke tegenstander die Dereck Chisora ​​wilde verslaan in zijn eenenveertigste carrière gevecht, maar hij kreeg de klus geklaard, in een geheel Britse zwaargewicht ontmoeting tegen David Price. In een actie volle bokswedstrijd was het Chisora ​​(32-9, 23 KOs) die Price (25-7, 20 KOs) domineerde.

Met een rechterstoot naar de bovenkant van het hoofd van Price, scoort Chisora zaterdag een vierde ronde technische knock-outwinst toen Price’s hoek de handdoek in de ring gooide Het was de belangrijkste wedstrijd van het evenement voor de superlichtgewicht wedstrijd tussen Josh Taylor en Regis Prograis in de O2 Arena in Londen.

Nog lang niet klaar

Zaterdag toonde Taylor (16-0, 12 KO’s) dat hij zijn woorden voor de wedstrijd in daden omzette toen hij Prograis (24-1, 20 KO’s) versloeg via meerderheidsbesluit in een gelijkwaardige, zeer bekwame ontmoeting die zijn belofte waar maakte. De juryleden scoorden het gevecht 114-114, 115-113 en 117-112 in het voordeel van Taylor.

De 28-jarige Taylor heeft nu zijn zinnen gezet op Ramirez, de WBC en WBO super-lichtgewicht kampioen, in nog een ander verenigingsgevecht in 2020 om de onbetwiste kampioen in de gewichtsklasse van 140 pond te bekronen.

Bekijk ook

WBO beveelt Anthony Joshua om tegen Oleksandr Usyk te boksen

Het hoge woord is er uit, de WBO heeft Anthony Joshua bevolen om zijn wereldtitel te verdedigen tegen Oleksandr Usyk.

HOE DAN: Bokskampioen Tyson Fury is een 1-mans leger

Op 22 februari staat meervoudig bokskampioen Tyson Fury voor de tweede keer tegenover Deontay wilder.

ZENBOKSEN: ‘Sla je leeg en laadt daarna weer op’

Er komen steeds meer vormen van boks gerelateerde trainingen op de markt