Bokskampioenen Mikey Garcia en Jessie Vargas de ring in Nieuws
Nieuws

Bokskampioenen Mikey Garcia en Jessie Vargas de ring in

Bokskampioenen Mikey Garcia en Jessie Vargas de ring in
Bokskampioenen Mikey Garcia en Jessie Vargas de ring in

Voormalig vierdivisie wereldtitelhouder Mikey Garcia keert terug naar de ring en treft voormalig tweevoudig kampioen Jessie Vargas.

Matchroom Boxing-promotor Eddie Hearn maakte de bokswedstrijd officieel op woensdag. Het gevecht was al weken een gerucht echter werd het zondag serieuzer toen Garcia op zijn 32e verjaardag aankondigde dat hij had getekend met Hearn, die ook Vargas promoot en zou vechten op 29 februari.

Het 12 ronden weltergewicht gevecht zal plaatsvinden in het Ford Center in The Star, de trainingsfaciliteit van de Dallas Cowboys, in Frisco, Texas, waar slechts drie eerdere boksevenementen zijn georganiseerd.

Memorabele strijd

"Ik ben erg blij om mijn volgende gevecht tegen Jessie op 29 februari in Texas aan te kondigen, live op DAZN," zei Garcia. "Ik geloof dat onze stijlen voor een geweldige strijd gaan zorgen en de fans een echte traktatie gaan bezorgen."

Hearn zei dat hij zich voorstelt dat het gevecht vergelijkbaar is met een legendarische combinatie van Hall of Famers Marco Antonio Barrera en Erik Morales, die tussen 2000 en 2004 een van de meest memorabele trilogieën van het boksen uit vochten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws