Bokskampioen wed $ 100.000 dat Conor McGregor bekende YouTuber niet knockout kan slaan – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokskampioen wed $ 100.000 dat Conor McGregor bekende YouTuber niet knockout kan slaan

Bokskampioen wed $ 100.000 dat Conor McGregor bekende YouTuber niet knockout kan slaan

Volgens WBC lichtgewichtkampioen Ryan Garcia heeft Conor McGregor geen kans om YouTube-ster Jake Paul uit te schakelen in de boksring.

Sterker nog Garcia zet $ 100.000 in dat het de UFC ster echt niet zal lukken. Voorafgaand aan zijn gevecht op 2 januari met Luke Campbell. Zegt Garcia dat McGregors gevecht met Floyd Mayweather hem er niet van overtuigde dat de Ier de YouTube-sensatie Jake Paul kan verslaan.

Jake Paul sloeg afgelopen zaterdag voormalig NBA speler Nate Robinson knock-out. Dit gaf de YouTuber een extra boost adrenaline, want hij daagde een aantal topvechters uit. Waaronder McGregor die hij wel een lesje boksen wilde geven. En Garcia lijkt het met hem eens.

Hij kan het niet

,,Ik beloof het je. Ik zal er honderdduizend dollar op zetten. Dat hij (McGregor) Jake Paul niet knock-out slaan, ik zal er honderdduizend dollar op zetten”, zegt Garcia in een interview met website JOE.

De 22-jarige Garcia, die bekend wil staan ​​als de ‘laatste grootste bokser aller tijden’, zei dat McGregor beter af zou zijn bij MMA. ,,Mensen kunnen zeggen wat ze willen. Toen ik zag hoe Conor McGregor tegen Floyd Mayweather vocht … Conor kan niet boksen. Hij kan niet boksen”, aldus Garcia.

Bekijk ook

Kapot geslagen: Waarom Saunders niet verder kon tegen Canelo

Billy Joe Saunders moest zaterdagnacht tegen zijn zin opgeven in zijn bokswedstrijd tegen Canelo 'Saul' Alvarez in Texas

🎥 Publiek ramt er op los tijdens Canelo-Saunders bokswedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders vochten afgelopen nacht een heftige strijd uit in Texas.

‘Er gaan doden vallen’: K-1 Legende Ernesto Hoost waarschuwt

Ernesto Hoost de K-1 legende en topkickbokser is er zeker van, er zullen doden vallen in de vechtport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page