Bokskampioen wacht miljoenen schadeclaim voor illegaal streamen wedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokskampioen wacht miljoenen schadeclaim voor illegaal streamen wedstrijd

Bokskampioen wacht miljoenen schadeclaim voor illegaal streamen wedstrijd

Sergey Kovalev wacht wellicht een miljoenen claim voor het illegaal streamen van de bokswedstrijd tussen Canelo 'Saul' Alvarez en Callum Smith.

Streamingservice DAZN overweegt naar verluidt actie te ondernemen tegen Sergey Kovalev, zo meldt The Athletic vandaag. De Russische bokser die vecht in de licht-zwaargewicht klasse en voormalig houder van de WBO, WBA & IBF Wereldtitels, is flink over de scheef gegaan.

De Rus organiseerde een illegale stream voor het Canelo Alvarez vs. Callum Smith-titelgevecht afgelopen weekend. Normaliter moeten fans betalen om een dergelijke wedstrijd te kunnen bekijken via DAZN.

Dat gaat geld kosten

De kosten voor het kijken naar de wedstrijd tussen Canelo en Smith bedroegen $19,99. Kovalev streamde via zijn Instagram account de wedstrijd zodat zijn ruim 500.000 volgers mee konden kijken.

DAZN is woest op Kovalev vooral omdat hij op 30 januari zal vechten tegen Bektemir Melikuziev, wat via DAZN te zien zou zijn. Het is niet ondenkbaar dat als DAZN naar de rechter stapt de bokser een miljoenen claim wacht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws