Bokskampioen Tyson Fury wil samen met Anthony Joshua trainen Nieuws
Nieuws

Bokskampioen Tyson Fury wil samen met Anthony Joshua trainen

Bokskampioen Tyson Fury wil samen met Anthony Joshua trainen
Bokskampioen Tyson Fury wil samen met Anthony Joshua trainen

Tyson Fury roept Anthony Joshua op om met hem mee te doen aan een thuistraining video

Tyson Fury wil samenwerken met Anthony Joshua om een ​​trainingsvideo voor thuiszitters te maken. Tijdens de coronaviruspandemie hield "The Gypsy King" zich thuis bezig. Fury heeft samen met zijn vrouw, Paris Fury, training video's op sociale media geplaatst.

Nu wil hij zijn video's naar een hoger niveau tillen met enkele beroemde gastoptredens. Wie kan er beter deelnemen aan de trainingen dan zijn collega-Britse zwaargewicht, Anthony Joshua.

Tyson Fury vs. Anthony Joshua

Na zijn training op Paasmaandag kondigde Fury aan: 'Ik denk dat we een paar optredens van beroemdheden nodig hebben tijdens de training van Gypsy King. "Ik ga in mijn telefoonboek kijken en zien wie ik kan vinden om mee te doen aan deze live trainingen", zei Fury.

"Het is allemaal voor een goed doel, het publiek gezond houden. Ik vraag me af of AJ en zijn vrouw zullen komen om te trainen met de zigeunerkoning en koningin? Fury heeft eerder de gelegenheid verwelkomd om met Joshua te sparren. Van de Britse kampioenen wordt zelfs verwacht dat ze in de toekomst in de boksring tegen elkaar zullen vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws