Bokskampioen Tyson Fury voegt top verzorger toe aan team Nieuws
Nieuws

Bokskampioen Tyson Fury voegt top verzorger toe aan team

Bokskampioen Tyson Fury voegt top verzorger toe aan team

Via instagram meldt Fury dat hij een nieuw lid heeft toegevoegd aan zijn team die hem zal assisteren tijdens zijn gevecht met Wilder. Niemand minder dan de zeer gerespecteerde cut-man Jacob ‘Stitch’ Duran voegt zich bij Fury. In september 2019 leed Fury een ernstige snee boven zijn rechteroog in een twaalf ronde wedstrijd tegen ongeslagen Otto Wallin.

Zwakke plek

Nooit tevoren had Fury een dergelijke blessure opgelopen. Het leek er even op dat de wedstrijd zou worden gestopt, maar het mocht doorgaan en Fury won uiteindelijk na twaalf rondes van Wallin. Het verzorgen van een dergelijke snee is cruciaal of een wedstrijd gestaakt wordt of door mag gaan.

Duran heeft ruime ervaring om een zware bloeding te stoppen, de kans is groot dat Wilder zal proberen de snee boven het rechteroog van Fury opnieuw te openen. De rematch met Wilder vindt plaats op 22 februari in de MGM Grand in Las Vegas. De eerste wedstrijd eindigde in december 2018 in een Stapro Center in Los Angeles in een controversiële split-draw van twaalf rondes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws