Home / Nieuws / Boks Nieuws / 🎥 BOKSKAMPIOEN TYSON FURY: ‘ik valsspelen dikke bullshit’

🎥 BOKSKAMPIOEN TYSON FURY: ‘ik valsspelen dikke bullshit’

Maandag werd bekend dat Deontay Wilder een deuk in zijn schedel zou hebben overgehouden aan zijn gevecht met Tyson Fury door vals spel. Bullshit zegt Fury in een video reactie.

Deontay Wilder delfde het onderspit tegen Tyson Fury in hun rematch eerder dit jaar. Sindsdien is het gevecht meerdere malen onderdeel geweest van controverse. Zo zou het verlies van Wilder te wijten zijn geweest aan het zware pak dat hij droeg tijdens zijn opkomst.

Excuus Truus

Dit verhaal werd al door de welbespraakte Fury naar het land der fabelen verwezen, die Wilder een echte excuus Truus vindt. Echter beweert de broer van Wilder, Marsellos dat Fury vals heeft gespeeld. Hij zegt dat zijn broer met een onnatuurlijk hard voorwerp is geraakt tijdens zijn gevecht met Fury.

Met andere woorden beweert Marsellos die zelf prof bokser is, dat er iets in de bokshandschoen van Fury moet hebben gezeten wat er niet in hoorde. Het duurde niet lang voordat Fury aansloeg op dit volgens hem volgende slappe excuus.

Huilebalk

Via een video geeft Fury dan ook commentaar op de beweringen van vals spel. Hij doet deze af als “Bullshit”. Hij zegt dan ook; “Het enige onnatuurlijke wat Deontay Wilder heef geraakt zijn deze twee moker vuisten. Niks vals spel wederom een slap excuus van de huilebalk Wilder. ” De twee kemphanen hebben getekend voor een derde gevecht.

Wanneer deze plaatsvindt is onduidelijk, bokspromotor Eddie Heran aast op een gevecht tussen zijn protégé Anthony Joshua en Tyson fury. Dit zou een enorme blockbuster zijn waar miljoenen mee te verdienen zijn.

Bekijk ook

DIEFSTAL: Oplichters gebruiken naam bekende UFC vechter

Drie mannen gearresteerd nadat ze een Russische circuseigenaar hadden opgelicht door zich voor te doen ...

ONDANKS VERBOD: Neo Nazi vechtsport organisaties rukken op

Vechtsport heeft ook een duistere kant, er zijn een aantal Nazistische vechtsport organisaties die hun ...

Tegenstander Ilias Bulaid bekend voor Bellator 247 op 1 oktober

De tegenstander van de Nederlands-Marokkaanse MMA-vechter Ilias Bulaid bekend voor Bellator 247 op 1 oktober ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page