Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokskampioen Tyson Fury: ‘Ik masturbeer zeven keer per dag’

Bokskampioen Tyson Fury: ‘Ik masturbeer zeven keer per dag’

De artikelkop kan wellicht als schokkend over komen, maar Tyson Fury masturbeert zeven keer per dag voorafgaand aan zijn gevecht met Deontay Wilder.

Fury’s rematch met Wilder vindt plaats op 22 februari in Las Vegas en Fury lijkt alles te doen wat hij kan om een ​​voordeel te behalen, “Ik ben zeven keer per dag aan het masturberen, ik blijf mijn testosteron pompen,”zegt Fury.

Tyson Fury heeft toegegeven dat dit een ietwat ongewone toevoeging aan zijn trainingsroutine is voorafgaand aan zijn aanstaande gevecht tegen Deontay Wilder.

Alles voor de winst

Sprekend met de media voorafgaand aan het gevecht zei hij: “Ik doe veel dingen die ik eerder niet deed. Ik eet vijf of zes maaltijden per dag, drink acht liter water. Als het me een voorsprong geeft, ben ik bereid het te proberen.

Het valt nog te bezien of het masturberen Fury op enigerlei wijze zal helpen, maar de 31-jarige voegde eraan toe dat hij op zoek is naar een knock-out in de strijd tegen Wilder, nadat hij controversieel met Wilder in een gelijkspel eindigde in 2018.

Bekijk ook

Anthony Joshua doet voorspelling voor Wilder vs. Fury 2

Bokskampioen Anthony Joshua zegt

Bokswedstrijd Oleksandr Usyk vs Dereck Chisora ​​nadert

Volgens bokspromotor Eddie Hearn is een gevecht tussen Oleksandr Usyk Dereck Chisora ​​erg dichtbij.

VETTE KNAL: 200 kilo wegende bokser bruut knock-out (video)

Flink overgewicht hebben betekent niet dat je de ring niet in zou kunnen gaan om een potje te boksen.