🎥 BOKSKAMPIOEN TYSON FURY: 'Ik ben een menselijk renpaard'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / 🎥 BOKSKAMPIOEN TYSON FURY: ‘Ik ben een menselijk renpaard’

🎥 BOKSKAMPIOEN TYSON FURY: ‘Ik ben een menselijk renpaard’

Geen uitdaging is bokskampioen Tyson Fury te groot. Zo deed hij zaterdag even voor hoe het is om een menselijk renpaard te zijn.

In een video op Twitter, laat Fury zien hoe hij een rolstoel inclusief berijder voorttrekt tijdens de befaamde Castle Run in Lancaster, Engeland. Samen met een paar team genoten ging Fury de uitdaging aan de 10 km lange etappe af te leggen.

Een rolstoel voortrekken is één ding, maar dan ook nog eens 10 km bergopwaarts in vol tempo omhoog rennen is geen makkie. Zelfs aan de man in de rolstoel is te horen dat het veel energie vergt.

Ik doe een paard na

Gekscherend zegt Fury: “ik ga vandaag een menselijk renpaard nadoen.” Fury maakt er geen geheim van dat hij zijn zinnen heeft gezet op een derde gevecht met Deontay Wilder. Ook een gevecht met Anthony Joshua zou onderhandeld zijn.

Maar niets is nog zeker, tot dan lijkt Fury zichzelf in het zweet te blijven trainen om klaar te staan wanneer hij opgeroepen wordt om te vechten.

Bekijk ook

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page