Bokskampioen Tyson Fury accepteert hulp van Anthony Joshua Nieuws
Nieuws

Bokskampioen Tyson Fury accepteert hulp van Anthony Joshua

Bokskampioen Tyson Fury accepteert hulp van Anthony Joshua
Bokskampioen Tyson Fury accepteert hulp van Anthony Joshua

Twee kunnen meer dan een zal bokskampioen Tyson Fury hebben gedacht bij het aanbod van Anthony Joshua om hem bij te staan.

Tyson Fury toont tekenen van wanhoop en accepteert het aanbod van Anthony Joshua om te helpen met sparren om zich voor te bereiden op zijn rematch tegen WBC zwaargewicht kampioen Deontay 'The Bronze Bomber' Wilder (42-0-1, 41 KOs) op 22 februari in Las Vegas, Nevada.

"Ik zou het heel graag willen, ik hoop dat je het meent omdat ik je graag in trainingskamp bij me heb", zei Fury toen hij het aanbod van Joshua accepteerde om hem te helpen trainen voor de rematch van Deontay. "Heel erg bedankt trouwens en goed gedaan in je laatste gevecht [tegen Andy Ruiz Jr]. Gefeliciteerd en fair play, 'zei Fury.

Verspil geen tijd

Fury (29-0-1,20 KO's) heeft nog 9 1/2 weken trainingstijd om zich voor te bereiden op de getalenteerde 6'7 ″ Wilder, en hij begint tekenen te vertonen dat hij mentaal ontrafelt. Op maandag kwam het nieuws dat Fury zijn trainer Ben Davison verving voor de Amerikaanse coach Javan Sugar Hill. Davison had Fury geholpen al het vet te verliezen dat hij tijdens zijn 2 1/2 jaar uit de ring had aangetrokken.

Joshua lijkt te vergeten dat hij een verplichte verdediging heeft waar hij zich op moet voorbereiden. Hij heeft geen tijd te verspillen met proberen Fury te redden van zijn lot. Wat er ook gebeurt op 22 februari, Joshua zal niets ten goede kunnen veranderen. Als Wilder zijn rechterhand op Fury's kin plaatst, kan Joshua daar niets aan doen aldus insiders.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws