Bokskampioen Ryan Garcia zegt dat hij op 4 juli vecht Nieuws
Nieuws

Bokskampioen Ryan Garcia zegt dat hij op 4 juli vecht

Bokskampioen Ryan Garcia zegt dat hij op 4 juli vecht
Bokskampioen Ryan Garcia zegt dat hij op 4 juli vecht

Ryan Garcia onthulde op sociale media dat hij van plan is op 4 juli te vechten.

Waarschijnlijk zal er geen publiek aanwezig zijn en de 21 jarige Garcia zegt echter niet zeker te zijn wie zijn tegenstander zal zijn en zijn trainer wil geen gevaarlijke tegenstander.

Voordat de pandemie begon, had Ryan gehoopt Jorge Linares als volgende te ontmoeten, maar dat is nu onwaarschijnlijk. Er is een reisverbod dat kan voorkomen dat de voormalige wereldkampioen Linares naar de VS komt, tenzij het verbod tegen de zomer wordt opgeheven.

Goede tegenstanders

Bovendien is Garcia's trainer Eddy Reynoso er op tegen dat hij Linares als volgende tegenstander aanneemt. Reynoso wil dat zijn pupil meer ervaring opdoet tegen andere vechters voordat hij kwaliteitsproblemen krijgt.

Het slechte nieuws voor boksfans is dat met het reisverbod en Reysoso die meer zachte oppositie voor Ryan wil, er niet veel te zien zal zijn als hij op 4 juli vecht. Geen van de laatste drie gevechten van Ryan is voorbij de tweede ronde gegaan en de laatste keer dat hij voorbij ronde vijf ging, was in 2018.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws