Bokskampioen Roy Korving stopt definitief met boksen Nieuws
Nieuws

Bokskampioen Roy Korving stopt definitief met boksen

Bokskampioen Roy Korving stopt definitief met boksen
Bokskampioen Roy Korving stopt definitief met boksen

De 23-jarige Korving is een aantal keer Nederlands kampioen en won in 2017 brons tijdens de Europees Kampioenschappen.

Korving die bij de koninklijke luchtmacht werkt als brandweerman kan zijn werk en de intensieve trainingen niet meer combineren. In Januari dit jaar plaatste hij na lange tijd een post op Facebook waarin hij aangaf een druk boks jaar te verwachten.

"Er is niet stilgezeten! Vorig jaar november, is de brandweeropleiding bij de koninklijke luchtmacht afgerond, in de periode van de opleiding zijn er minder wedstrijden gebokst en lag de nadruk op de opleiding halen en vooral veel trainen, " plaatste Korving.

Hard trainen voor de toekomst

"Nu de opleiding klaar is staan er nieuwe uitdagingen te wachten! 2019 is een belangrijk jaar, met grote toernooien zoals:
European games in Wit-Rusland. Het WK in Rusland. En de militaire spelen in China! De komende weken en maanden is het hard trainen en goed voorbereiden voor de grote toernooien. "

In het verleden onderbrak Korving zijn carrière meerdere malen met betrekking tot zijn werk. Nu lijkt hij dus definitief te bokshandschoenen in de wilgen te hebben gehangen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws