Home / Nieuws / Boks Nieuws / BOKSKAMPIOEN: ‘Mike Tyson is compleet gestoord’

BOKSKAMPIOEN: ‘Mike Tyson is compleet gestoord’

BOKSKAMPIOEN: 'Mike Tyson is compleet gestoord'

Mike Tyson is ‘gestoord’ omdat hij op 54-jarige leeftijd weer in de ring gaat staan. Zegt een van de meest opwindende jonge talenten in het boksen.

Supertalent en bokskampioen Ryan Garcia heeft zo zijn bedenkingen over de comeback van bokslegende Mike Tyson. De 54-jarige Tyson zal op 28 november voor het eerst in 15 jaar de ring betreden. Wanneer hij het opneemt tegen collega-veteraan Roy Jones Jr., 51. Door de comeback van Tyson lijken meer gepensioneerde boksers een terugkeer te willen maken.

Echter zegt Garcia dat deze compleet van het pad af moeten zijn, als ook de promotor van Garcia en bokslegende Oscar de LaHoya. ‘Ach man, Oscar, schiet toch op. Laat hem doen wat hij wil, vertelde Garcia aan TMZ toen hem werd gevraagd naar het vooruitzicht dat De La Hoya opnieuw zou vechten en voegde eraan toe: “Als Mike het deed, waarom niet? “

Niet te geloven

“Je moet het ze gewoon geven, ze proberen allemaal gewoon de wereld wat entertainment te geven. Dat is wat het nodig heeft, weet je. Gevraagd of zijn eigen vechtcarrière zo lang zou kunnen duren, zei Garcia: “Ze zijn gek, dat is wat ik zeg. Ze zijn gestoord! Ik kan het niet geloven.”

De comeback van Tyson staat al langer ter discussie. Zo wordt er getwijfeld aan de veiligheid en zouden er gezondheid risico’s aan het gevecht kleven. Tyson zelf kijkt er anders naar en zegt gewoon als vanouds op zoek te gaan naar de knock-out.

Bekijk ook

Matchroom Boxing tekent legendarisch kampioen Carlos Gongora

Matchroom heeft aangekondigd dat IBO-kampioen super middengewicht Carlos Gongora, een promotieovereenkomst heeft getekend met Eddie ...

Conor McGregor arriveert in stijl op UFC Fight Island (video)

Conor McGregor maakte vandaag zijn entree op het UFC Fight Island in Abu Dhabi. En ...

MMA-kampioen onder vuur om schieten vanuit helikopter (video)

Jon Jones scoort geen punten bij dierenbeschermers. De UFC kampioen plaatste een video online waarin ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page