Bokskampioen gooit handschoenen neer om voor corona patiënten te zorgen Nieuws
Nieuws

Bokskampioen gooit handschoenen neer om voor corona patiënten te zorgen

Bokskampioen gooit handschoenen neer om voor corona patiënten te zorgen
Bokskampioen gooit handschoenen neer om voor corona patiënten te zorgen

Een aantal prof vechters gaat de strijd aan met het coronavirus

Ongeslagen in 11 wedstrijden en de vlieggewichtkampioen van de North American Boxing Federation, zou bokskampioen Kim Clavel haar eerste titel verdediging doen op 21 maart in het Montreal Casino.

De wedstrijd werd geannuleerd vanwege de coronavirus pandemie. Amper 24 uur nadat ze in de ring zou zijn, meldde de voormalige verpleegster zich aan voor dienst in het ziekenhuis.

Terugkeer naar het ziekenhuis

De 29-jarige Clavel is zes jaar verpleegster en werkt op de kraamafdeling van het Lanaudière Regional Hospital Center in Joliette. Ze ging afgelopen augustus op een sabbatical van een jaar om zich te concentreren op haar professionele bokscarrière.

"Het is psychologisch heel moeilijk. Die oude mensen voelen zich alleen. Ze zijn verdrietig. Sommigen van hen begrijpen de (COVID-19) situatie niet. Het is echt moeilijk, "vertelde Clavel deze week op een zeldzame vrije dag aan de Montreal Gazette. "We moeten tegelijkertijd verpleegster en psycholoog spelen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws