LOSSE HANDJES: Bokskampioen slaat moeder van baby (video) Nieuws
Nieuws

LOSSE HANDJES: Bokskampioen slaat moeder van baby (video)

LOSSE HANDJES: Bokskampioen slaat moeder van baby (video)

Een video waarin te zien is dat professionele bokser Gervonta Davis zijn vrouw in het openbaar een tik verkoopt, is viraal gegaan op internet.

Dit is niet de eerste keer dat Gervonta Davis in de problemen komt. Op 19 september 2017 werd hij beschuldigd van mishandeling. In 2018 werd Davis gearresteerd in Washington nadat hij en een andere man met elkaar gevochten hadden.

Schande

Nu komt Davis dus weer negatief in het nieuws, bronnen melden dat de mishandelde vrouw in kwestie de moeder is van Davis baby. Waarom de bokser uit zijn plaat ging is niet bekend. In de video is kort te zien dat Davis tegen de hand van de vrouw slaat.

Daarna grijpt haar vast en trekt haar op brute wijze omhoog van haar stoel en wint haar mee te gaan. Davis (25 jaar oud), is ongeslagen met een record van 23-0. Hij is een twee-gewichts wereldkampioen met zijn meest recente TKO overwinning op Yuriorkis Gamboa, waarmee hij de vacante WBA lichtgewicht titel veroverde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws