Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokskampioen geeft internet pester koekje van eigen deeg (video)

Bokskampioen geeft internet pester koekje van eigen deeg (video)

Bokskampioen geeft internet pester koekje van eigen deeg (video)

Voormalig voormalig wereldkampioen boksen Zab Judah is een man waar je beter geen kwaad over kunt spreken.

Dat ervoer een zogenaamde ‘internet troll’ die Judah voor schut probeerde te zetten op social media. De pestkop beweerde Judah een flink pak slaag te geven omdat hij niets meer voorstelde in de boks wereld.

Een en ander gebeurde vooruitlopend op de bokswedstrijd die Judah afgelopen zaterdag had tegen Cletus Zeldin. De pestkop die in een winkel werkt werd verrast door Judah’s manager en coach, zij kwamen de winkel binnen en vroegen naar de onverlaat.

Kom mee naar buiten dan

Na wat heen en weer gepraat verscheen ook Judah in de winkel, deze vroeg de man mee naar buiten te gaan om het geschil te beslechten. “om mee naar buiten, ik heb maar 5 minuten nodig om je af te drogen, “zei Judah. De pestkop had daar klaarblijkelijk niet veel zin in en weigerde.

ZIE OOK >> Bokser gereanimeerd na wedstrijd in de ring

Overigens verloor Judah zijn wedstrijd tegen Zeldin en raakte volgende berichten kort in een coma na een stevige knock-out. Op social media kwamen berichten naar buiten dat hij er ernstig aan toe zou zijn, achteraf bleek dit niet het geval.

Bekijk ook

Tyson Fury onthuld: Volgende bokswedstrijd in New York

Tyson Fury heeft de Verenigde Staten omarmd en zal opnieuw vechten in New York, nog voor een rematch met Deontay Wilder.

Treurig nieuws: Boxing ’82 boksicoon ‘Opa Hekkie’ overleden

Na het eerdere overlijden van de oprichter Frans van den Heerik van de befaamde boksschool Boxing '82, is nu ook assistent trainer ‘Opa Hekkie’ overleden.

VIDEO: Tyson Fury snel klaar met tegenstander Tom Schwarz

https://youtu.be/RIB5nVs4Se8
Zoals al werd verwacht had de meervoudig zwaargewicht kampioen bokse, Tyson Fury geen zware klus aan tegenstander Tom Schwarz