BOKSKAMPIOEN NA ONGELUK: ‘God heeft mij wakker geschud’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / BOKSKAMPIOEN NA ONGELUK: ‘God heeft mij wakker geschud’

BOKSKAMPIOEN NA ONGELUK: ‘God heeft mij wakker geschud’

Errol Spence Jr. is buitengewoon dankbaar dat verwondingen die hij opliep tijdens een auto-ongeluk in oktober zijn bokscarrière niet verpestten.

Nu hij zes maanden de tijd heeft gehad om na te denken over wat er die beangstigende nacht in het centrum van Dallas is gebeurd, heeft Spence wat er met hem is gebeurd opgevat als een teken om zijn gedrag buiten de ring te veranderen zegt hij in een live Instagram interview maandag.

Spence liep snijwonden op aan zijn gezicht en beschadigde zijn tanden toen zijn Ferrari meerdere keren rondtolde bij een auto-ongeluk dat zich in de vroege ochtenduren van 10 oktober voordeed. Rijden onder invloed was het gevolg van zijn ongeluk.

Goddelijk

De ongeslagen IBF / WBC-kampioen weltergewicht zegt dat hij zich opnieuw heeft toegewijd aan het trainen van de manier waarop hij zich voorbereidde voordat hij Kell Brook knock-out sloeg om de IBF 147-pond-titel te winnen in mei 2017.

“Ik heb het gevoel dat mijn auto-ongeluk de wake-up call van God was, die me zei dat ik me echt moest focussen en, weet je, doorbijten en opnieuw focussen op wat er werkelijk speelt,” zei Spence. “En ik heb het gevoel dat ik niet zo gefocust was als nu,” zegt Errol Spence Jr.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page