Home / Nieuws / Boks Nieuws / BOKSKAMPIOEN NA ONGELUK: ‘God heeft mij wakker geschud’

BOKSKAMPIOEN NA ONGELUK: ‘God heeft mij wakker geschud’

Errol Spence Jr. is buitengewoon dankbaar dat verwondingen die hij opliep tijdens een auto-ongeluk in oktober zijn bokscarrière niet verpestten.

Nu hij zes maanden de tijd heeft gehad om na te denken over wat er die beangstigende nacht in het centrum van Dallas is gebeurd, heeft Spence wat er met hem is gebeurd opgevat als een teken om zijn gedrag buiten de ring te veranderen zegt hij in een live Instagram interview maandag.

Spence liep snijwonden op aan zijn gezicht en beschadigde zijn tanden toen zijn Ferrari meerdere keren rondtolde bij een auto-ongeluk dat zich in de vroege ochtenduren van 10 oktober voordeed. Rijden onder invloed was het gevolg van zijn ongeluk.

Goddelijk

De ongeslagen IBF / WBC-kampioen weltergewicht zegt dat hij zich opnieuw heeft toegewijd aan het trainen van de manier waarop hij zich voorbereidde voordat hij Kell Brook knock-out sloeg om de IBF 147-pond-titel te winnen in mei 2017.

“Ik heb het gevoel dat mijn auto-ongeluk de wake-up call van God was, die me zei dat ik me echt moest focussen en, weet je, doorbijten en opnieuw focussen op wat er werkelijk speelt,” zei Spence. “En ik heb het gevoel dat ik niet zo gefocust was als nu,” zegt Errol Spence Jr.

Bekijk ook

DOPINGONDERZOEK: WBC Bokskampioen krijgt wereldtitel terug

Franchon Crews Dazurn (rechts) Franchon Crews Dazurn is in ere hersteld als WBC-kampioen. Op 10 ...

GLORY KICKBOXING NIEUWS: Terugkeer Badr Hari in oktober

GLORY Kickboxing legde naar aanleiding van de coronapandemie haar events stil. Badr Hari tegen Benny ...

Mike Tyson gebruikt steroïden voor zijn comeback training

Russische MMA-vechter Sergei Kharitov zegt dat de ongelooflijke lichaamsbouw van Mike Tyson komt door het ...