Bokskampioen dreigt met pensioen te gaan door maffiabaas – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokskampioen dreigt met pensioen te gaan door maffiabaas

Bokskampioen dreigt met pensioen te gaan door maffiabaas

Billy Joe Saunders overweegt met pensioen te gaan nadat Daniel Kinahan meldde dat hij gestopt is met het promoten van boksen.

MTK Global kondigde aan dat Daniel Kinahan, een vermeende maffiabaas, zou stoppen met boksen. Kampioen super-middengewicht bokser Billy Joe Saunders is opnieuw gaan knokken voor Daniel Kinahan.

Saunders neemt het op voor Kinahan, een man die door de Ierse rechtbanken is benoemd als de waarnemend baas van de Kinahan Criminal Organization. De nieuwe CEO van MTK Global, Bob Yalen, zei dat de gangster de sport verlaat.

Vertrouwen

“Het gaat erom iemand te hebben die je kunt vertrouwen. Gevechten matchen is stress voller dan je klaarmaken om te vechten. Daniel Kinahan is een persoonlijke vriend van mij. Hij loopt weg van boksen, wat een groot, groot verlies in mijn ogen is. Ik weet niet of ik er op dit niveau deel van wil uitmaken. ”

Dit is niet de eerste keer dat Saunders het voor Kinahan heeft opgenomen. Twee weken geleden, nadat Ierse politicus Leo Varadkar zijn ongenoegen over de regering uitte over de betrokkenheid van Kinahan bij onderhandelingen die ertoe leidden dat Tyson Fury ermee instemde om Anthony Joshua volgend jaar te bestrijden, zei Saunders dat de Europese natie Kinahan zou moeten “waarderen”.

Bekijk ook

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page