Bekende bokser dreigt YouTube ster total loss in de ring achter te laten – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bekende bokser dreigt YouTube ster total loss in de ring achter te laten

Bekende bokser dreigt YouTube ster total loss in de ring achter te laten

Claressa Shields (L) start met MMA-traingingen

Claressa Shields is ervan overtuigd dat ze YouTube-superster Jake Paul zou verslaan. Om hem zo te laten zien hoe het is om het op te nemen tegen een echte bokser.

,,Ik, Claressa Shields, zal Jake Paul flink onder zijn reet trappen. Hij kan in de ring komen met een gewicht van 180 pond. En ik zal komen met een gewicht van 168 en nog zal ik hem in elkaar slaan”, vertelde Shields aan TMZ Sports.

Shields sprak onlangs over het recente gevecht tussen Paul en NBA-veteraan Nate Robinson. De kampioen is van mening dat degelijke bokswedstrijden tussen bekende personen de sport belachelijk maken. Paul en Robinson stonden in het voorprogramma van het Mike Tyson vs. Roy Jones event.

Kom maar op dan

,,Jake Paul verdient zijn geld, hij doet zijn ding, maar blijf uit de buurt van echte vechters”, zegt Shields. Toch is Shields er van overtuigd dat Paul het voordeel van de twijfel zou krijgen. En dat velen zullen beweren dat hij haar zou verslaan.

,,En iedereen die zegt: ‘Oh, Jake Paul zal haar vernietigen omdat ze een vrouw is’, … ik ben de beste vrouwelijke boksers! Dus nee, Jake Paul zal niets met mij doen en als hij denkt dat hij het kan , hij kan me komen opzoeken”, aldus een zelfverzekerde Shields.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page