Bekende bokser dreigt YouTube ster total loss in de ring achter te laten Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bekende bokser dreigt YouTube ster total loss in de ring achter te laten

Bekende bokser dreigt YouTube ster total loss in de ring achter te laten
Bekende bokser dreigt YouTube ster total loss in de ring achter te laten

Claressa Shields is ervan overtuigd dat ze YouTube-superster Jake Paul zou verslaan. Om hem zo te laten zien hoe het is om het op te nemen tegen een echte bokser.

,,Ik, Claressa Shields, zal Jake Paul flink onder zijn reet trappen. Hij kan in de ring komen met een gewicht van 180 pond. En ik zal komen met een gewicht van 168 en nog zal ik hem in elkaar slaan", vertelde Shields aan TMZ Sports.

Shields sprak onlangs over het recente gevecht tussen Paul en NBA-veteraan Nate Robinson. De kampioen is van mening dat degelijke bokswedstrijden tussen bekende personen de sport belachelijk maken. Paul en Robinson stonden in het voorprogramma van het Mike Tyson vs. Roy Jones event.

Kom maar op dan

,,Jake Paul verdient zijn geld, hij doet zijn ding, maar blijf uit de buurt van echte vechters", zegt Shields. Toch is Shields er van overtuigd dat Paul het voordeel van de twijfel zou krijgen. En dat velen zullen beweren dat hij haar zou verslaan.

,,En iedereen die zegt: 'Oh, Jake Paul zal haar vernietigen omdat ze een vrouw is', … ik ben de beste vrouwelijke boksers! Dus nee, Jake Paul zal niets met mij doen en als hij denkt dat hij het kan , hij kan me komen opzoeken", aldus een zelfverzekerde Shields.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws