BOKSKAMPIOEN CHARLES MARTIN: 'Anthony Joshua stel je titel vacant' Boks Nieuws
Boks Nieuws

BOKSKAMPIOEN CHARLES MARTIN: 'Anthony Joshua stel je titel vacant'

BOKSKAMPIOEN CHARLES MARTIN: 'Anthony Joshua stel je titel vacant'
BOKSKAMPIOEN CHARLES MARTIN: 'Anthony Joshua stel je titel vacant'

Charles Martin wil dat Anthony Joshua zijn IBF-zwaargewicht titel vacant stelt. Joshua is gepland om tegen verplichte uitdager Kubrat Pulev te vechten.

Martin is de op één na beste deelnemer van de IBF. Hij is de eerste in lijn om Pulev voor het kampioenschap onder ogen te zien als Joshua niet vecht.

Uitstel

Joshua en de 39-jarige Pulev zouden op 20 juni vechten in het Tottenham Hotspur Stadium in Londen. Hun verplichte wedstrijd is voor onbepaalde tijd uitgesteld als gevolg van de COVID-19-pandemie.

Joshua, die ook eigenaar is van de WBA-, WBO- en IBO-titels, versloeg Martin in de tweede ronde om het IBF-kampioenschap te winnen in april 2016 in de O2 Arena in Londen.

Nieuwe datum

Eddie Hearn, de promotor van Joshua, is van plan de wedstrijd Joshua vs Pulev te verzetten. Eerder deze week werd bekend dat Joshua en Tyson Fury twee gevecht overeen zijn gekomen voor 2021.

De nieuwe datum voor Joshua vs Pulev is niet bekendgemaakt totdat de Britse regering fans toestaat om sportevenementen bij te wonen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws